2777
2789
لطفااااا محمدحسین به شغلی که منتظرشه میرسه

به ی شغلی که با شغل مد نظرش مرتبطه میرسه

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی از حسودی میخاد دعوا بندازه

همسرم با اون خانوم ارتباطی نداره؟؟آخه اون خانوم متاهله 

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
قران خاندن و غصل جمعه و هرو وقت ک رفتی همون غصل اونروز رو بریزی مثلا س شنبه رفتی میگی غصل سشنبه میکن ...

چشم.چندین نفر بهم گفتن طلسمت کردن بختتو بستن چندبارم برا رفع شون پیش دعاگر رفتم هیچکدوم موثر نبودن دیگه با خدا عهد کردم هیچوقت سمت دعاگرا نرم.برا همین دیدم شما رایگان راهنمایی درست میکنید ازتون کمک خواستم

چشم.چندین نفر بهم گفتن طلسمت کردن بختتو بستن چندبارم برا رفع شون پیش دعاگر رفتم هیچکدوم موثر نبودن د ...

حتما غصل جمعه بکن تا رفع شه راز نیازتو با خدا بکن ایتلکرسی زیاد بخون درسته ایه کوچیکه اما در عامل خودش بزرگترین ایس