2777
2789

اگه با کسی نامزد باشین که شرایطش معمولی باشه

و یکی ندونه وبیاد خاستگاریتون که شرایطش خیلی بهتر از نامزدتون باشه.چیکار میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی عاشقش باشم که باهاش میمونم اگه نه خب کات میکنم

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

قطعا با کسی نامزد کردم که معیارهای اصلیمو داشته، یه حس عاطفی هم نسبت بهش دارم.

پس خواستگاری کردن بقیه تاثیری تو نامزدیم نمی‌ذاره 

ولی اگه نامزدی سنتی بوده باشه، احتمال شک و تردید نسبت به انتخاب بیشتره.

با نامزدم میمونم... چون انتخابش کردم، و تفاوتش با اون خواستگار فقط شرایط مالیه

تصور کن برعکسش پیش بیاد... چقدر دختر میشکنه از اینکه نامزدش به خاطر یه بهتر رهاش کرده

البته اینکه دختر خانم با وجود نامزد به یه خواستگار دیگه هم فکر میکنه راستش یکم عجیبه

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

نامزد یعنی چی؟عقد هستی یا دوست پسر؟؟  اگ کل خانوادم چ بدونن چ ندونن عهدی ک بستم بخاطر موقعیت بیشتر بهم نمیزدم کارما  وجود داره اگ حرکتی بزنی ب یکی بد بازیمون میده ک بگیم کاش اونو پس نمیزدم همه خوشبختیای دنیا رو تو پول موقعیت نبینید چون خیلی از دلهای مهربون وفا دست اون سختی کشیدهاست