2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم همه جواب بدین ولی قصاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 39 پست

چه انتخاب سختی

اگه چشماتو ببندی و نامزدیتو به هم بزنی تا ابد حتی یه گوشه از ذهنتم که شده از خودت شرمنده ای 

اگه به نامزدت بگی و ازش جدا بشی که هم گفتنش خیلی سخته هم نامزدت خورد میشه 

اگه به خواستگار جدیدتم حقیقت رو بگی که دیگه کلا همه چیز به هم می خوره گمون نکنم دومی سربگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نامزد رسمی؟ یعنی اومدن خواستگاری و نامزد شدین؟ اگه اره جوابش مشخصه! به خواستگار جدید اعلام میکنید که نامزد دارین مردم مسخره ی شما نیستن اومدن دختر نشون کردن دختره هم به فکر خواستگار جدید باشه

من دوسال پیش فقط دلی یعنی توی دلم به یک نفر متعهد شدم و یک نفر اومد به اصطلاح از اون بهتر، به خودم گفتم هر انسانی یک عیبی داره مسلما این هم که فکر می کنم بهتر از فردی هست که بهش متعهدم مطمئنا عیب هایی داره که قراره بعدا لو بره بنابراین بی قید و شرط شخصی که بهش متعهد هستم رو می پذیرم و به اون خیانت نمی کنم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگه عقد نکردی هنوز حق انتخاب داری اما اگه عقد کردی یعنی متأهلی و بهش فکر هم نکن 

عزیزم پس وجدان چی؟ فکر کنید واسه برادرتون میرید یه جا خواستگاری و دختر رو نامزد میکنید تو فامیل هم میپیچه یهو دختر به هم میزنه 🙂چقد زیبا ! 

قطعا۳۰۰نفر بهتر ازونم بیان تا ازون آدم ک نامزدمه اخلاقای بدی ک مشکل ایجاد میکنه تو زندگی مشترک نبینم انتخابمو عوض نمیکنم

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️

بعدشم طرف اگ میدونه تو تامزد داشتی بعد بهم بزنی ازت دلیلشو نپرسیده میدونه بخاطر صدردصد پولشه یعنی میاد بهت تو زندگی اعتماد کنه؟؟،سرکوفتم میزنه بهت ک هیچ شکاکم میشه عمرا با وجود دونستنش یا بشنوه خوشبخت نمیشی عزیزم 

بهم میزدم چون اگر با دل و جون نامزدتو انتخاب کرده بودی الان با دودلی و شک به انتخابت حرف نمیزدی.الان من هزارتا موقعیت بهتر از همسرم بیاد حتی نگاشم نمیکنم.چون از نظر من  بهتر از همسرم وجود نداره چون با دل و جون انتخاب کردم.