2777
2789
عنوان

عروسیمههههههه چیکار کنم😭

303 بازدید | 25 پست

پنجشنبه اخر همین ماه عروسیمه

ولی اصا نمیدونم میکاپ چی انجام بدم

خودم سفیدم چشام سبزه موهامم خرمایی رنگه

اصا آرایش بم نمیاد نمیدونم چیکار کنم🥺کسی هست ی میکاپ ساده ک بهم بیاد عکس بفرسته واسم

رنگا روشن باشه تیره هم اصلاااااا بم نمیاد

زیاد اهل آرایش نیستمم ک بدونم چیا خوشگلم میکنه🥺

و اینکه روز عروسی چه چیزایی همرام باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم زوده ب نظرم

بذا هفته ی اخر راجع بش بحث کنیم

😟😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم قرار بود همین ماه عروس بشم ولی یکی از فامیلا فوت کرد خوشبخت بشی گلم

منم همین خصوصیات خدت دارم همش فکر میکنم ارایش بهم نیاد ولی میگن قشنگ میشی پوستم سفیده چشمام سبز موهام خرمایی

گفتن منم لایک کن

فقط 50 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست