2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم همه جواب بدین ولی قصاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 39 پست
عزیزم من عقدبودم یکی باشرایط بهتراومدحتی گفتم عقدم گفت جداشومن متعهدبودم ولی پشیمونم ☹️

الهی نی نیت سالم سلامت بغلت بیاد.منم مشکل تورو دارم نور امیدی تو دلم روشن کردی با بیوت

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دوس پسرته حق داری به موردهای بهتر هم فکر کنی ولی اگه مردم پاشدن اومدن خونتون و خواستگاری و نامزدی صورت گرفته شما حق نداری بخاطر یه مورد بهتر اون خانواده و پسرشونو ناراحت کنی و بی اعتماد به همه ی دخترا

الهی نی نیت سالم سلامت بغلت بیاد.منم مشکل تورو دارم نور امیدی تو دلم روشن کردی با بیوت

خداروشکرعزیزم من چندماهه زایمان کردم نتونستم امضام روتغییربدم حضرت علی اصغردوتابهم بچه دادپشت هم دومی روتا۴ماه نمیدونستم دکترم هنگه میگه توبااین ذخیرت  انشاالله تاسال دیگه این موقع نینی بغلته نذرکن هرسال عاشورایاتاسوعاشیروکیک بدی به نیت حضرت علی اصغر

فقط خدا❤️❤️❤️
خداروشکرعزیزم من چندماهه زایمان کردم نتونستم امضام روتغییربدم حضرت علی اصغردوتابهم بچه دادپشت هم دوم ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر.

الهی شکر.

لطفا موقع شیردادن به بچه ات برام دعا کن.

خیلی نذر کردم خیلی درمان کردم.

دعا کن توروخدا

خدارو صد هزار مرتبه شکر. الهی شکر. لطفا موقع شیردادن به بچه ات برام دعا کن. خیلی نذر کردم خیلی در ...

عزیزم حتماانشاالله به حق شش ماهه کربلاخیلی زودیه نیتی تپلی میادبغلت❤❤❤❤ فقط ازخدابخواه ناامیدنشوماازحکمت خداخبرنداریم من چندسال ناامیدبودم اینجااشناشدم باکسایی که ازحضرت علی اصغرجواب گرفتن یه سال جلوترنذری دادم چندبارچله زیارت عاشوراگرفتم ناامیدشدم یه جاخوندم روضهی حضرت علی اصغربزارگریه کنی انگاربچه ی خودت ازدست رفته بااون حال ازحضرت علی اصغرحاجتت روبخوای حتماقبول میشه عزیزم شماهم این کارروانجام بده بخداکه حضرت علی اصغردست ردبه سینه ت نمیزنه اگه زمان بگذره ولی درنهایت جبران میکنه الان زندگی من روهواس ولی بازم دست به دامن امام حسین شدم شمام برای من دعاکن خیلی محتاجم 🙏🙏🙏🙏

فقط خدا❤️❤️❤️

بعد نامزدی خواستگار راه نمیدیم اخلاقی نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم حتماانشاالله به حق شش ماهه کربلاخیلی زودیه نیتی تپلی میادبغلت❤❤❤❤ فقط ازخدابخواه ناامیدنشومااز ...

ممنون ازت.

ان شاالله کنار بچه هات خوشبخت ترین باشی

عزیزم پس وجدان چی؟ فکر کنید واسه برادرتون میرید یه جا خواستگاری و دختر رو نامزد میکنید تو فامیل هم م ...

بهتر از اینه یک عمر برادرم با کسی زندگی کنه که هیچ

علاقه ای بهش نداشته و گزینه دوم بوده

عقدی نبوده که وفاداری معنی پیدا کنه