2777
2789
عنوان

سونوی قلب ۶ هفتا دیده نشدن قلب 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست
من واقعا سر این بچه ام وقتی فهمیدم باردارم از شوق و معجزهی خداگریه کردم بارها شکر کردم بزرگیشو ...🙏 ...

ان شا الله که وقتی صدای قلبشو میشنوی هم همینجوری از شوق گریه میکنی نگران نباش بسپر به خدا

ان شا الله که وقتی صدای قلبشو میشنوی هم همینجوری از شوق گریه میکنی نگران نباش بسپر به خدا

انشااله مهربون 🌹🙏

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۱😔من خیلی وقته اقدامم 

منم ۴۰ سالمه باردارم

نه ربطی به سن که نداره زود رفتی فقط

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
منم ۴۰ سالمه باردارم نه ربطی به سن که نداره زود رفتی فقط

امید به خدا .منو تو دعاهاتون یاد کنید 🙏🌹

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
به حق جوادش به سلامتی زایمان میکنی و میگیری تو بغلت

ممنون عزززم خدا ازدهنت بشنوه 🌹🌹🙏

منم ۴۰ سالمه باردارم نه ربطی به سن که نداره زود رفتی فقط

گلم شما سن باردایتون چقدر ه عزیزم ؟

نی نی الان خوبه ؟

خواهشا کسی تجربه داره یا اطلاعات بیاد بگه .. دارم دیوونه میشم انقدر گریه کردم ..خدا اینو بعداز هزار ...

این دو آیه را بخوان 

«رَبِّ هَب لِي مَن لَدُنکَ ذُرِیَّةً طَیّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ،رَبِّ لا تَذَرنِی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ.» 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
این دو آیه را بخوان  «رَبِّ هَب لِي مَن لَدُنکَ ذُرِیَّةً طَیّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ ال ...

ممنون راهنما جون 🙏🙏🌹🌺 چشم میخونم 🌹

ممنون راهنما جون 🙏🙏🌹🌺 چشم میخونم 🌹

‍ #حفظ_جنین_بالا_بردن_ضریب_هوشی_طفل

از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده است: …اگر سوره حاقه را بنویسند و زن باردار آن را به همراه خود داشته باشد فرزندی که در شکم دارد به اذن خداوند حفظ می شود و اگر آن را بنویسند پس از شستن آب آن را به طفل شیرخوار بدهند تا بنوشد آن طفل دارای حافظه و هوش بسیار می شود…

امام صادق علیه السلام نیز در روایتی فرمودند: اگر کودکی از آب نوشته شده سوره حاقه بنوشد بسیار باهوش می شود و خداوند او را به سلامت می دارد و به بهترین شکل رشد و نمو می کند.

😘😘😘😘😘😘

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
‍ #حفظ_جنین_بالا_بردن_ضریب_هوشی_طفل از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده است: …اگ ...

ممنون مهربون لطف داری عزیزم 🙏😍😍

توسونوی واژینال گفت ضعیف خییلی الان دکتر دیگه رفتم سونو از روشکم گفت نمیبینم .باید ۱۶ ماه برم تا ۸ ب ...

منم سونو داخلی دادم گفت تشکیل نشده  گفت یک هفته دیگه انجام بده تا ۸ هفته اشکال نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سلام عزیزم. 

دوسین رو باید حتما با عسل خورد، آخه من دیابت دارم. تا چند سیکل سیاه دونه بخورم. 

عفونت مکرر هم دارم بسیااار درمان کردم اما بی نتیجه. خشکی واژن دارم وهمیشه بعد از رابطه سوزش دارم 😔

برای بارداری اقدام کردم اما ج نگرفتم 

سلام عزیزم من طی مشکلی که برام پیش اومده در یکی از تاپیک ها بودم که این پیامتون رو دیدم من سر این عفونت خیلی اذیت شدم و دکترا خیلی اذیتم کردن مثلا با سشوار خودته هر سری خشک کن و... این چرت و پرتا تا بالاخره رفتم یه دکتر درست حسابی بهش گفتم کل داستان رو  گفت این چرندیات چیه شستشو و ژل و ... همه بریز دور عفونت اصلش از قند و چربیه قندتو ناشتا بیار زیر 90 کلسترول هم  حدودا 160 دیگه عفونت سراغت نمیاد گفتم به شما هم بگم مسلما خوبی و راهنمایی خیر به خود فرد برمی گرده عفونت زمانی خوب میشه که قند و چربیت نرمال شه 

موفق باشی عزیزم 

سلام عزیزم خوبی  رفتی سونو؟

گلم قلب تشکیل نشد و در ۶ هفته رشدش متوقف شد .بچه ام سقط شد 😭😔