2777
2789
عنوان

سونوی قلب ۶ هفتا دیده نشدن قلب 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست
هر دفعه دکتری یه چی میگن دکتر خودم۲۸ ماه گفت ۶ هستی .  .امروز این سو گرافیه گفت ۶ هستی موندم ب ...

تاجایی که من میدونم شما اصلا تا الان نباید میرفتی دکتر

صبور باش گلم

همه چی درست میشه به خودت استراحت بده

هیچ دکتری هم نرو دیگه

بزار برای دو هفته دیگه

تاجایی که من میدونم شما اصلا تا الان نباید میرفتی دکتر صبور باش گلم همه چی درست میشه به خودت استرا ...

باشه ترانه جون همین کار و میکنم..

اماواقعا اضطراب دارممنتو این ۵ سال باردارنشدم الان میترسم ..سنم بالاست ...

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ هفته و ۴ وز رفتم جنین هم نبود چه برسه به قلب. ۷ هفته و ۴ روز هم جنین بود هم فلب الحمدلله

۵ هفته کیسه زرده هست ۶ هفته جنین ۷ هفته به بعد قلب تشکیل می شه ۷ تا۹ هفته فرصت هست برای سونوی قلب

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
۵ هفته و ۴ وز رفتم جنین هم نبود چه برسه به قلب. ۷ هفته و ۴ روز هم جنین بود هم فلب ۵ هفته کیسه زرده ...

خدا از دهنت بشنوه 🙏🙏

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
باشه ترانه جون همین کار و میکنم.. اماواقعا اضطراب دارممنتو این ۵ سال باردارنشدم الان میترسم ..سنم ب ...

چند سالته

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

من به دعای آجیای نی نی سایت اعتقاد دارم تو رو خدا تو این روزهای عزیز منو از یاد نبرید ..

برام  دعا کنید ...این نی نی بمونه برام سالم بدنیا بیاد 🙏🙏🙏💋💋💋🌹🌹

چند سالته

۴۱😔من خیلی وقته اقدامم 

عزیزم شما اصلا نگران نباش ۸ هفته برو سنو شکمی سنو واژینال هم انجام نده

میرم گلم ..ممنونم🌹🙏

بچه اولت هست عزیزم 

نه ..ولی پسرم خیلی تنهاست خیلی ...

ایشالله به سلامتی بغلش میگیری استرس نداشته باش 

امیدم به خداست فقط 🙏🌹

باشه ترانه جون همین کار و میکنم.. اماواقعا اضطراب دارممنتو این ۵ سال باردارنشدم الان میترسم ..سنم ب ...

اضطرابتو بزار کنار عزیزم

خیلیا اشتباه کردن و زود رفتن سونو و قلب رو ندیدن و الکی استرس گرفتن

ان شا الله دو هفته دیگه میای تاپیک میزنی صدای قلب قشنگشو شنیدم و از خوشحالی گریه کردم 🥰

اضطرابتو بزار کنار عزیزم خیلیا اشتباه کردن و زود رفتن سونو و قلب رو ندیدن و الکی استرس گرفتن ان شا ...

من واقعا سر این بچه ام وقتی فهمیدم باردارم از شوق و معجزهی خداگریه کردم بارها شکر کردم بزرگیشو ...🙏🙏

خداکنه خواهر خداکنه 🌹🌹🌹