2410
2553
عنوان

سونوی قلب ۶ هفتا دیده نشدن قلب 😭

424 بازدید | 49 پست

من بلاخره متوجه نشدم چند وقت از بارداریم میگذره ..اما سونو گرافی آخرم امروز گفت قلب نمیبینم و ۶ هفته داری😥

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

خیلی زوده خب

۸هفته برو

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

خب نمیبینی

منم ۶ هفته رفتم نه جنین دیده شد نه،قلب

باید ۸ هفته بری

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
2603

خواهشا کسی تجربه داره یا اطلاعات بیاد بگه ..

دارم دیوونه میشم انقدر گریه کردم ..خدا اینو بعداز هزار نذرو نیاز بهم داده بعده ۵ سال اقدام و چند سال یبل هم راضی کردن همسر ...😭

خدیا به دل بچم نگاه کن آخه چرا اینطوری میشه ...

دادی شکر تا آخرش باهام باش .🙏🙏😭😭

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
خیلی زوده خب ۸هفته برو

توسونوی واژینال گفت ضعیف خییلی الان دکتر دیگه رفتم سونو از روشکم گفت نمیبینم .باید ۱۶ ماه برم تا ۸ باشه ..

عزیزم نگرانی نداره که خیلی زود رفتی باید بر اساس آخرین پریودیت 8 هفته میرفتی

هر دفعه دکتری یه چی میگن دکتر خودم۲۸ ماه گفت ۶ هستی .

.امروز این سو گرافیه گفت ۶ هستی موندم بخدا تازه اندازهی جنین هم ۳.۷که کمه 

خیلی زوده خب ۸هفته برو

دعا گنید برام 🙏🙏🙏🙏😥

جاری منم ۶هفته رفت قلب نداشت هشت هفته رفت قلبش میزد

شکر خدا 🙏😭یعنی میشه منم همین باشه برام

عیب نداره انشاالله تشکیل میشه تا دوهفته دیگه فقط استرس نداشته باش من که مردم از استرس تو بارداری یبا ...

ووویی خیلی سخته خواهرییی ..اینو امام رضا داده بهم 

2637
هر دفعه دکتری یه چی میگن دکتر خودم۲۸ ماه گفت ۶ هستی .  .امروز این سو گرافیه گفت ۶ هستی موندم ب ...

تاجایی که من میدونم شما اصلا تا الان نباید میرفتی دکتر

صبور باش گلم

همه چی درست میشه به خودت استراحت بده

هیچ دکتری هم نرو دیگه

بزار برای دو هفته دیگه

تاجایی که من میدونم شما اصلا تا الان نباید میرفتی دکتر صبور باش گلم همه چی درست میشه به خودت استرا ...

باشه ترانه جون همین کار و میکنم..

اماواقعا اضطراب دارممنتو این ۵ سال باردارنشدم الان میترسم ..سنم بالاست ...

۵ هفته و ۴ وز رفتم جنین هم نبود چه برسه به قلب. ۷ هفته و ۴ روز هم جنین بود هم فلب الحمدلله

۵ هفته کیسه زرده هست ۶ هفته جنین ۷ هفته به بعد قلب تشکیل می شه ۷ تا۹ هفته فرصت هست برای سونوی قلب

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
۵ هفته و ۴ وز رفتم جنین هم نبود چه برسه به قلب. ۷ هفته و ۴ روز هم جنین بود هم فلب ۵ هفته کیسه زرده ...

خدا از دهنت بشنوه 🙏🙏

باشه ترانه جون همین کار و میکنم.. اماواقعا اضطراب دارممنتو این ۵ سال باردارنشدم الان میترسم ..سنم ب ...

چند سالته

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
2604