2777
2789
عنوان

طاقتم تموم شد دیگه میخام پیام بده

826 بازدید | 64 پست

کم اوردم دیگه الان سه چهار روزه با شوهرم قهریم، خیلی رفتار بدی داشت اون شب، کلی حرف بد زد داد زد حتی میخواست بیرونم کنه... ولی من نمیتونم تحمل کنم این وضعو میدونم پیامم بدم باز دعوا میکنم باهاش چون دلم صاف نمیشه باهاش، از یه طرفم میدونم اون هیچوقت نمیاد عذرخواهی کنه.‌‌..

اگر اون نمیاد توهم نروووو اصن پ نده غرورتو حفظ کن بخواد خودش میاد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که تو ذهنت فرو کردی که اصلا نمیاااااد واسه آشتی باعث میشه صبر وقرار نداشته باشی و همش کوتاه بیای 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

همین که تو ذهنت فرو کردی که اصلا نمیاااااد واسه آشتی باعث میشه صبر وقرار نداشته باشی و همش کوتاه بیا ...

نه کوتاه نمیام قشنگ ده روزم تحمل میکنه بازم نمیاد عذرخواهی کنه، میاد برای..

اون که نمیاد میدونم، دلم داره میترکه 

خب توهم یجور خودتو اروم کن نیازنی فقط ت کوتاه بیای ک عادت کنه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
نه کوتاه نمیام قشنگ ده روزم تحمل میکنه بازم نمیاد عذرخواهی کنه، میاد برای..

چطور عذرخواهی نمیکنه و برای اون موضوع میاد؟ مگه میشه با دلخوری اصلا کاری کرد! بد عادتش کردی لابد..تا وقتی از دلت در نیاورده توام وظیفه نداری نیازشو رفع کنی

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
به نظرم چند روز صبر کن سریع تو پیشقدم نشو مردا سریع روشن زیاد میشه.. حداقل یه هفته صبر کن شاید خودش ...

تا حالا پیش نیومده قبول کنه اشتباه کرده، همیشه طلبکاره..‌. بعد یه هفته ده روز میاد ولی نه برای عذرخواهی میاد برای... 

من متاسفانه آدم صلح طلبی هستم و این شرایط رو دوست ندارم و سعی میکنم زود تموم بشه حالا یا با پیام یا ...

😞 منم دلم نمیخاد طول بکشه ولی واقعا ناراحتم ازش چی بگم بهش اخه