کم اوردم دیگه الان سه چهار روزه با شوهرم قهریم، خیلی رفتار بدی داشت اون شب، کلی حرف بد زد داد زد حتی میخواست بیرونم کنه... ولی من نمیتونم تحمل کنم این وضعو میدونم پیامم بدم باز دعوا میکنم باهاش چون دلم صاف نمیشه باهاش، از یه طرفم میدونم اون هیچوقت نمیاد عذرخواهی کنه...
همین که تو ذهنت فرو کردی که اصلا نمیاااااد واسه آشتی باعث میشه صبر وقرار نداشته باشی و همش کوتاه بیای
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
نه کوتاه نمیام قشنگ ده روزم تحمل میکنه بازم نمیاد عذرخواهی کنه، میاد برای..
چطور عذرخواهی نمیکنه و برای اون موضوع میاد؟ مگه میشه با دلخوری اصلا کاری کرد! بد عادتش کردی لابد..تا وقتی از دلت در نیاورده توام وظیفه نداری نیازشو رفع کنی
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))