2777
2789
عنوان

طاقتم تموم شد دیگه میخام پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 64 پست
اون که نمیاد میدونم، دلم داره میترکه 

کوتاه نیا 

بذار ادب شه

توام مثل خودش باش

خودتو سرگرم کن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کوتاه نمیام قشنگ ده روزم تحمل میکنه بازم نمیاد عذرخواهی کنه، میاد برای..

عذرخواهی نکن پیام نده حتی۱ماه صبرکن

میخوای زندگیت خوب شه یابازم همین جورداغون بمونه؟

پس کارجدیدی کن و دیگه محل نده تااون بیاد

تو همین سه چهار روز دیشب یه کار کرد ننش یقه منو گرفته که فلانی چشه، چرا تو خودشه؟ چرا ناراحته؟ طاقت ...

عزیزم همیشه مشکل از اطرافیان نیس یوقتا مشکل بزرگ‌ خودمونیم اینکه طاقت ندارم اینجا تنهام که نشد دلیل پس به همین روندت ادامه بده هر روزم همین آش و همین کاسه س زن باید یکم سیاست زنانگی داشته باشه

الهی گاهی نگاهی 
اون که نمیاد میدونم، دلم داره میترکه 

یه کم واسه خودت ارزش قائل شو..

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
عذرخواهی نکن پیام نده حتی۱ماه صبرکن میخوای زندگیت خوب شه یابازم همین جورداغون بمونه؟ پس کارجدیدی ک ...

خب عزیزم دارم میگم یه سالم طول بکشه عذرخواهی نمیکنه که... فک کن دو هفته حرف نزده باهام یهو میاد برای..‌

آخه اون کلی حرف زد بهم کلی سرم داد زد چجوری آشتی کنم باهاش؟

عزیزم زندگی همینه ی روزی تو خیلی عصبی هستی خودتو سرش خالی نی کنی ی روزم اون مهم اینه ک گذشت داشته باشیـو زیاد ب دل نگیر این حرکاتو  ، این دفعه اشتی کن اما از این ببعد با سیاست تر رفتار کن ک نتونه ی دقه هم سکوتتو نبودتو تحمل کنه 

، تازه قهر بیشتر از چند ساعت برا رابطه تونم خیلی بده باعث میشه کمکم عادت کنه ب نبودت و خودشو سرگرم کنه

عزیزم همیشه مشکل از اطرافیان نیس یوقتا مشکل بزرگ‌ خودمونیم اینکه طاقت ندارم اینجا تنهام که نشد دلیل ...

شما بگو من چکار کنم؟ میگم که نمیاد عذرخواهی... میاد برای... برا اونم نه بیارم یه دور دعوا داریم انقد عصبی و سگ میشه که حد نداره

اشنایی قبلی که داشتیم فامیلیم ۹ ماهم قبل عقد نامزد بودیم

اون موقع متوجه اخلاقش نشدی؟

حتی اگه ملایم باهاش صحبت کنیم فایده نداره؟

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
عزیزم زندگی همینه ی روزی تو خیلی عصبی هستی خودتو سرش خالی نی کنی ی روزم اون مهم اینه ک گذشت داشته با ...

عادت کرده کلا از بعد زایمانم کامل خودشو دور کرده ازم هرکاری کردم نتونستم رابطمون مثل قبل بشه