2777
2789
عنوان

طاقتم تموم شد دیگه میخام پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 64 پست

اینهمه به قول خودت توهین کرده فحش داده بهت بعد تازه طاقت قهرم‌ نداری باهاش یکم خویشتن دار باش عههههه بذار اصن نهایتا دو هفته سه هفته طول بکشه بالاخره میاد پیشقدم میشه نترس ولی عوضش حساب کار میاد دستش دیگه اینجوری بدرفتاری نمیکنه طلبکارم باشه

الهی گاهی نگاهی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور عذرخواهی نمیکنه و برای اون موضوع میاد؟ مگه میشه با دلخوری اصلا کاری کرد! بد عادتش کردی لابد..تا ...

خودش اونطوری بی خیال میشه انگار ولی من بدتر کینه میگیرم و حالم بد میشه

آخه اون کلی حرف زد بهم کلی سرم داد زد چجوری آشتی کنم باهاش؟

خب عزیزم اگه مقصره شما هیچ کاری نکن تا خودش متوجه بشه که باید عذرخواهی کنه چون هربار شما آشتی کردی همسرت دیگ خیالش راحت شده ببین خودتم گفتی ده روزم بشه ازم عذرخواهی نمیکنه چون خیالش راحته که شما خودت بدون عذرخواهی باهاش خوب میشی و دست رد به خواستش نمیزنی..اگه خودتو کنترل کنی و درست رفتار کنی خودش عذرخواهی می‌کنه و یاد میگیره ک باید وقتی مقصره معذرت بخواد

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
اینهمه به قول خودت توهین کرده فحش داده بهت بعد تازه طاقت قهرم‌ نداری باهاش یکم خویشتن دار باش عههههه ...

تو همین سه چهار روز دیشب یه کار کرد ننش یقه منو گرفته که فلانی چشه، چرا تو خودشه؟ چرا ناراحته؟ طاقت قهر ندارم چون کل روزو تو خونه تنهام واقعا دلم داره میترکه

خب عزیزم اگه مقصره شما هیچ کاری نکن تا خودش متوجه بشه که باید عذرخواهی کنه چون هربار شما آشتی کردی ه ...

میگم که عذرخواهی نمیکنه چون اصلا قبول نداره کار اشتباهی کرده... 

خودش اونطوری بی خیال میشه انگار ولی من بدتر کینه میگیرم و حالم بد میشه

بیخیال میشه چون نیاز داره 

اما باید یاد بگیره که زن وسیله ای برای رفع نیازش نیست باید اول دل شمارو بدست بیاره و بعد از شما رابطه بخواد به نظرم این نهایت خودخواهیه که بدون هیچ حرف و عذر خواهی ای بیاد با شما رابطه برقرار کنه 

میگم که عذرخواهی نمیکنه چون اصلا قبول نداره کار اشتباهی کرده... 

اونقدر صبر کن تا عذر خواهی کنه و اومد ازت رابطه خواست بگو من ازت دلخورم بابت رفتارت و تا ازم عذرخواهی نکنی من حس خوبی از رابطه نمی‌گیرم 

بیخیال میشه چون نیاز داره  اما باید یاد بگیره که زن وسیله ای برای رفع نیازش نیست باید اول دل ش ...

اره دقیقا خیلی خودخواهه اصلا به احساسات من فکر نمیکنه. احساس میکنم زندگی ما دیگه درست نمیشه

اونقدر صبر کن تا عذر خواهی کنه و اومد ازت رابطه خواست بگو من ازت دلخورم بابت رفتارت و تا ازم عذرخواه ...

بدتر سگ میشه این کارو کردم انقد غر زده در نهایت مجبورم میکنه