2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
خداروشکر پس خوبه  من فکر کردم اینطوری نیست اما شما با مادرتون صحبت کنید باز یا حتی پدرتون اگه ...

نه الکی نشناخته مخالفت کردن

بدترین حرفارو بهم زد مامانم 

تنها راهم دیگه اینه با پدرم صحبت کنه آقا

نه الکی نشناخته مخالفت کردن بدترین حرفارو بهم زد مامانم  تنها راهم دیگه اینه با پدرم صحبت کنه ...

اشکال نداره ایشالا درست میشه شما هم با خوشحالی میرین سر خونه و زندگیتون اینا هم براتون خاطره میشه میشینین میخندین به این روزا😂

تلاشتونو حتما بکنین حتی اگه میشه پیش مشاوره ام برید با پدر و مادرتون

𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒎𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 🕶️🍸🏦🩵

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مامان من شدیدا یک دنده لجباز و خود رای هیچجوره با اون اوضاع پیش نمیره  فک کنم ایشون به پدرم ز ...

زود نیست؟۲۲ سالته میخوای مستقل بشی بعد؟به اون آقاهه میگی صبر کنه و کمکتم بکنه وقتی استقلال مخصوصا استقلال مالی داشته باشی مادرت نمیتونه هیچی بگه

زود نیست؟۲۲ سالته میخوای مستقل بشی بعد؟به اون آقاهه میگی صبر کنه و کمکتم بکنه وقتی استقلال مخصوصا اس ...

زود ک هست تقریبا 

ولی هردو میخوایم رابطمون جدی بشه مخصوصا ایشون و خانوادش 

من ۲ ساله دیگه درسم تموم میشه و طرح میرم مستقل میشم از لحاظ مالی 

زود ک هست تقریبا  ولی هردو میخوایم رابطمون جدی بشه مخصوصا ایشون و خانوادش  من ۲ ساله دیگ ...

اره زوده 

اهوم میتونید نامزد کنید 

من منظورم این بود که مستقل بشی خودت واسه خودت یه خونه و ماشینم بخری بعد ازدواج کنی اینا خیلی مهمن 

میتونم بپرسم چه رشته ای درس میخونید؟

اره زوده  اهوم میتونید نامزد کنید  من منظورم این بود که مستقل بشی خودت واسه خودت یه خونه ...

آره دیگه قصدمون نامزدی بود اصن خودش گفته بود تا درست تموم شه فقط نشون کردن ونامزدی و اینا باشه ک تو راحت درس بخونی 

من ی شهر دیگه تحصیل میکنم دیگه گلیم خودمون یاد گرفتم چجوری از آب بکشم بیرون فقط استقلال مالی ندارم 

من پرستاری میخونم عزیزم

اره زوده  اهوم میتونید نامزد کنید  من منظورم این بود که مستقل بشی خودت واسه خودت یه خونه ...

درسته خیلی خیلی مهمم ولی تقریبا داری فانتزی فکر میکنی

تو این دور زمونه خونه و ماشین خریدن به ۳۰ سالگیت میرسه

مگه این کاری جز کارمندی داشته باشی

درسته خیلی خیلی مهمم ولی تقریبا دهری فانتزی فکر میکنی تو اون دور زمونه خونه و ماشین خریدن به ۳۰ سال ...

تو ایران که آره فانتزیه 

من قصدم گرفتن بورسیست واسه پزشکی اما خب فعلا باید از پس کنکورم بر بیام و برم یه شهر دیگه یه خورده مستقل بشم بعد چون الان از پس خودم بر نمیام ۱۹ سالمه و برم همونجا اونجا کارهم میتونم بکنم همین که یه خونه اجاره کنمم برام خوبه حالا ماشین زیاد مهم نیست ولی خب اگه بتونم میخرم 

منم دقیقا نزدیکای ۳۰ میخوام به ازدواج فکر کنم اتفاقا شایدم بعد ۳۰ 

آره دیگه قصدمون نامزدی بود اصن خودش گفته بود تا درست تموم شه فقط نشون کردن ونامزدی و اینا باشه ک تو ...

خوبه پرستاری موفق باشی 

من خیلی دوست دارم از همین الان کنار درسم به یه کاری مشغول بشم که بتونم پول در بیارم

تو ایران که آره فانتزیه  من قصدم گرفتن بورسیست واسه پزشکی اما خب فعلا باید از پس کنکورم بر بیا ...

نمیخوام ناامیدت کنم منم میخواستم مالی مستقل بشم ولی من تو شهری دارم درس میخونم ک پر از پتانسیله برای کار کردنه هرجایی هم انتخاب کردم فضای دخترونه و زنونه بوده ولی نهایت حقوق ۳.۴ تومنه 

ولی ۳.۴ تومن در حد خرج ۱ماهته به اجاره خونه و ماشین خرن نمیرسه

قبل از تصورات ی کوچولو مشورت کنه 

حتمااااااا با کسایی ک مهاجرت کردن حرف بزن و مشورت بگیر

من اکثر دوستام قبل کنکور مهاجرت کردن به ایتالیا و رومانی و آلمان 

تو ایران که آره فانتزیه  من قصدم گرفتن بورسیست واسه پزشکی اما خب فعلا باید از پس کنکورم بر بیا ...

خیلیم خوبه 

معیار و ملاک و اتفاقات زندگی یهویی تغییر میکنه 

منم همیشه دوست داشتم درسم تموم شه طرحمم تموم شه استخدام شم بعد حتی به خواستگار فکر کنم ینی ۲۵.۲۶ سالگی

ولب خب دیگه زد و عاشق شدیم😂

خداروشکر ک آدم همراهیه و درس و استقلال من از خودم واسش مهم تره