2777
2789

خانوادم نه فقط بابام مخالفت کرد اولش. منم بهش گفتم من یا با همین ازدواج میکنم یا با هیچکسی ازدواج نمیکنم و هر گناهی هم مرتکب بشم گردن خودته چون داری مخالفت بیخود و بی جهت میکنی و پسره هیچ ایرادی نداره. بهش گفتم برو از هر کسی دلت میخواد بپرس که پسر خوب اومده خاستگاری دخترم اگر نذارم ازدواج کنه باعث گناهش بشم مقصرم یا نه. خلاصه که پافشاری کردم و نهایتا مجبور شد قبول کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوادم نه فقط بابام مخالفت کرد اولش. منم بهش گفتم من یا با همین ازدواج میکنم یا با هیچکسی ازدواج نم ...

واااای خانوادم با ازدواج برادرم مخالف بود دقیقا داداشم همینارو گفت بهشون 

خانوادم نه فقط بابام مخالفت کرد اولش. منم بهش گفتم من یا با همین ازدواج میکنم یا با هیچکسی ازدواج نم ...

منم دقیقا مامانم مخالفه اونم بی خود و بی جهت حتی ی بار هم صحبت نکرده با پسره فقط لج کرد باهام دعوا و توهین و تهدید و هرچیزی ک فکرش رو کنی

آخر قراره خود آقا با پدرم صحبت کنه نمیدونم درسته یا ته 

الان پدرت با ایشون موافقه؟ سر جی مخالفت کردن؟

منم دقیقا مامانم مخالفه اونم بی خود و بی جهت حتی ی بار هم صحبت نکرده با پسره فقط لج کرد باهام دعوا و ...

سر هیچی کلا بابای من دوست داشت با یکی از پسرای همکاراش ازدواج کنم ولی من اصلا خوشم نمیومد. کلا سختشه دخترش رو شوهر بده دلش میخواد ترشی بندازه ور دلش بمونیم. البته توهین و اینا نکرد. به نظرم بگو با پدرت صحبت کنه، اجازه ی پدرت مهمه بقیه چیزا هیچ اهمیتی نداره‌

سر هیچی کلا بابای من دوست داشت با یکی از پسرای همکاراش ازدواج کنم ولی من اصلا خوشم نمیومد. کلا سختشه ...

مامان من بی منطق ترین رفتار های ممکن رو کرد و میدونم بابام هم راضی باشه انقدر و انقدر الکی بد میگه تا نظر اونم برگردونه

داداشتون چیکارا کرد؟  آخه راستش پسرا یکم مستقل تر و شجاع تر هستن بیشتر به حرفشون گوش داده میشه ...

والا اومد گفت اولا اگه از فقر میترسین برین ایه ۳۱ سوره نور رو بخونین 

گفت اگه شما اعتقاد به دین و مذهب نداشتین یه چیزی ولی الان که دارین باید بهش عمل کنید برید از مرجع تقلیدتون بپرسید وقتی حتی یه خواستگاری هم نرین برا بچتون گناهش گردن کیه؟ 

بعدم گفت اگه پولدار باشم یا فقیر اگه رهبر باشم یا بیکار بازم هیچ تضمینی به بله گفتن دختر و پدرش نیست . پس یه خواستگاری رفتن اینهمه مخالفت نداره فوقش میگن نه ردم میکنن