2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
آخی عزیزم حتما خیلی دوستش داره من ۲۲ 😂

اره والا منم پایه بودم باش همش رو مخ مامانم میگفتم مامان این الان روانی میشه میره با ۱۶۰ تا سرعت ماشینم که پرایده هیچی دیگه چپ میکنه 

اینارو بعدا به داداشم گفتم خب دمت گررررم 🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عشقم

عزیزم چی بگم منم در نظر اول گفتم اختلاف زیاده ولی خب باید بهشون اثبات کنی تو یک محدوده هست سبک زندگیتون 

انقدرم تازگیا با ازدواج اختلاف دار لج افتادن که نگو مامانتم سنتی حتما تحت تاثیره

عزیزم چی بگم منم در نظر اول گفتم اختلاف زیاده ولی خب باید بهشون اثبات کنی تو یک محدوده هست سبک زندگی ...

راستش منم جای شما بودم همچین فکری میکردم

ولی واقعن واقعن مشگلی نداریم

حتی مشاوره هم حاضریم بریم 

خودم برات شوهر میگیرم ننه😅 چرا نداری ؟ دلم روشنه راضی میشن

هعی خواهر 

ی برادر کوچیکتر دارم ک اونم زبونش منم 

مامانم هم ک ی دنده و لجباز حرف هیچکس جز خودش رو گوش نمیده

راستش منم جای شما بودم همچین فکری میکردم ولی واقعن واقعن مشگلی نداریم حتی مشاوره هم حاضریم بریم&nb ...

خب اشتباهت این بوده بهش گفتی باش دوستی داشتی 

به پسره میگفتی زنگ بزنه به بابات و بگه میخوام بیام خواستگاری 

وقتی تو عمل انجام شده قرار میگرفتن که نمیتونستن به پسره بگن برو گمشو بیرون اختلاف سنی زیاده که 

نهایت پسره هم از خودش دفاع میکرد در این باره

الان تفکر مادرت رو از پسره خراب کردی با توجه به این که میگی خانوادت سنتی هستن

خب اشتباهت این بوده بهش گفتی باش دوستی داشتی  به پسره میگفتی زنگ بزنه به بابات و بگه میخوام بی ...

آره دقیقا اشتباهم همین بود 

الان واقعن نمیدونم چیکار کنم

مامانم هر دروغی ک فکر کنید راجب ایشون گفت بهم تا نظر منو منفی کنه ندیده و نشنااااخته

آره دقیقا اشتباهم همین بود  الان واقعن نمیدونم چیکار کنم مامانم هر دروغی ک فکر کنید راجب ایشو ...

ببین خودمم توی خانواده سنتی بزرگ شدم و ینتی هم هستم😅

البته من به عقاید همه احترام میذارم ولی خب اگه مادرت مثل من باشه توی نظر اول میگم اقایی که دوستی میکنه هدفش چیز دیگست 

ولی خب اینکه میگی هدفش ازدواج خوبه فقط باید مادرتو یکاریش کتی 

بذار فکر کنم گلم اگه چیزی به ذهنم رسید بهت میگم

نمیتونی لوس بازی کنی براش؟😅 مثلا دستشو ببوسی بگی خواهش میکنم فقط یکدفعه مشاوره بیا؟

خودت مامانم رو ببینی جواب این سوال رو میتونی بفهمی🥲😂 

آخه اصن خوده شما مثلا دخترت بگه یکیو دوست دادم اصن بد هم باشه شما نمیری ی بار با پسره صحبت کنی ببینی کیه و چیه اصن ؟

خودت مامانم رو ببینی جواب این سوال رو میتونی بفهمی🥲😂  آخه اصن خوده شما مثلا دخترت بگه یکیو د ...

چرا اتفاقا میرم باهاش صحبت میکنم اگه خوبه چقدرم بهتر که بجای دوستی ازدواج کنن اگه واقعا عاشق همن 

خب شما امتحان کن اگه دلش نلرزید 

من خودم خیلی وقتا لوس میکنم خودمو حتی پاشم میبوسم نمیدونی چقدر سریع باهات موافقت میکنه . البته مادر شمارو نمیدونم والا