2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
با ازدواج برادرم مخالف بودن خانوادم  اگه بدردت بخوره

لطفا بگید چیکار کردن.

من هیچ وقت ندیدم خانواده پسر بگن، نه. الان برای ما وارونه شده که

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب شاید شما آدم اشتباهی انتخاب کردید 

امیدوارم شما درست انتخاب کرده باشی

ولی خانواده ها بی دلیل مخالفت نمی کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
امیدوارم شما درست انتخاب کرده باشی ولی خانواده ها بی دلیل مخالفت نمی کنن

خب من ک گفتم اصن نشناختن تا حالا ی بارم باهاش صحبت نکردن ک بگم منطقی فکر میکنن 

شما چ مشکلی واستون ایجاد شد؟؟ البته بی ادبی نباشه

خب من ک گفتم اصن نشناختن تا حالا ی بارم باهاش صحبت نکردن ک بگم منطقی فکر میکنن  شما چ مشکلی وا ...

بگذریم 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
گفتم پایین تر از همون پست  گفت اگه گناه کردم گردن شماست

چهه خوب.

خوندم قشنگ جان.

دستتون طلا.

نه مال ما از اینا گذشته... یکسال مجردی زندگی میکنه، حتی دیدن منم نمیان تا پدرشون راضی بشن.

و اونقدر خجالتی هستن که نمیگن اینو/:

کاش میشد بگه...

انشالله داداش عاقبت بخیر و خوشبخت باشند

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چهه خوب. خوندم قشنگ جان. دستتون طلا. نه مال ما از اینا گذشته... یکسال مجردی زندگی میکنه، حتی دیدن ...

مخالفت خانوادم برا سن کم داداشم بود 

داداشمم انقدر عجله داشت چند جا حتی تو هتل کار کرد تا ماشینم بخره 

روزی که ماشین خرید یادمه گفت اینم ماشین سال دیگه همین موقع یه شیرینی دیگه هم بهتون میدم نگو شیرینی ازدواج منظورش بوده

وای خیلی بده صله رحمو قطع نکنید کار خوبی نیست 

داداش منم والا گفت مادرم از مرجع تقلید پرسید گفت بله خواستگاری زن مسلمان نرفتن معصیت هست و گناه فرد گردن خودشه ولی قطعا به خاطر این کار بخشی از گناه گردن خانواده هست 

۹۴ عقد کردیم. نمیدونم باید خود آقا پسر راضیش کنه. شما کاری از دستت بر نمیاد

خداروشکر.

الحمدلله رب العالمین.

انشالله که همیشه خوشبخت و سلامت باشید کنار هم.

انشالله خیره، تشکر از جوابگو بودنتون گلی جان

مخالفت خانوادم برا سن کم داداشم بود  داداشمم انقدر عجله داشت چند جا حتی تو هتل کار کرد تا ماشی ...

خب منکه قطع نکردم مهربون.

خودشون اینکارو کردند و اینکه تقریبا میشه گفت پدرشون بیرونشون کردند. در حالی که حتی منو ندیدن....

خیلی محبت کردید که جواب دادید.

در پناه خدا

خب من ک گفتم اصن نشناختن تا حالا ی بارم باهاش صحبت نکردن ک بگم منطقی فکر میکنن  شما چ مشکلی وا ...

مونا ی عزیز،سلام

شور و اشتیاقت حتی در نوشتارتون پیداست،سر ذوق اومدم و برام جالب بود

خوشبحال آقای داماد آینده😁😘

عصر تاپیکتون رو دیدم داشتم میخوندم که کاری پیش اومد

ادب و شوری که داری  برای سرانجام اینکار باعث شد بیام و برات پیشنهادم رو بتویسم

عزیزم من در دو مورد میخوام صحبت کنم،یک اینکه میدونم فکر میکنی کسی که میخواستی رو پیدا کردی،راستش من آدمایی مثل تو رو تحسین میکنم احساس میکنم تکلیفتون با خودتون و زندگیتون مشخصه،میدونید چی میخواید و سر خواستنتونم هم وایمیسین😍اما خواستم بهت بگم این رو در نظر بگیر که هیچ چیز در انتخابات و زندگی ما آدما صد در صد نیست،اصرارت برای متقاعد کردن خانوادت در نوبت خودش برای موارد احساسی و عاطفی خودت عاشقانه اس اما درصد خطایی رو هم درنظر بگیر چرا که زندگی ممکنه یه غافلگیری برامون داشته باشه

تا بله رو صد در صد نگفتی،از شناختن طرف مقابلت دست برندار

هوشمندانه عمل کن،خودت رو کمی کنار بگیر،بذار طرف مقابلت فکر کنه و راه حلی پیدا کنه،کمکش کن اما مداخله نه

مثلا به ذهنش رسیده با پدرتون صحبت کنه؟اوکی عالیه وجهه بهتری هم داره،ضمن اینکه سن پخته ایی هم دارن انتظار میره بتونن دل پدرتون رو بدست بیارن

هم بیشتر به شما بعنوان شریک زندگیت ثابت میشه،هم دل پدرتون قرص تر میشه

از خواستنت کم نکن،به موقع از خواسته ات مقابل خانواده دفاع کن اما الان وقتش نیست عزیزم،چرا؟چون طرف مقابلت به اندازه کافی فرصت برای فراهم کن یه اوضاع بهتر رو داره

توی کامنت هاتون اگر اشتباه نکنم متوجه شدم خانواده ایشون میدونن شما جوابت مثبته و مشکل خانوادس،من پیشنهاد میدم بهتره روی شما صد در صد حساب نکنن و اینجوری متوجه باشن که با اینکه فلانی پسرمون رو میخواد اما هنوز توی تیم خانوادشه و رضایت خانوادش براش شرطه،با توجه به اینکه احتمالا خانواده سنت پسندی هستن با شرایطی که گفتین،اینجور عقاید رو از طرف شما بیشتر میپسندن و در تصمیمشونم قاطع تر میشن

دومین چیزی که میخواستم بگم،در راستای همون کمکش کن ولی مداخله نه،هست

عزیزم با مادرت صحبت کن،بگو مامان جان مخالفتتون دقیقا برای چیه؟مخالف ازدواج هستین یا این آدم؟

اگر مخالف ازدواجید که خب بگید چرا؟

اگر مخالف این آدم هستین(که احتمالش بیشتره)،من که صد در صد مطمئن نیستم اصلا چون دیدم نیتش خیره ولی خودم خیلی اندازه شما تجربه ندارم خواستم شما ببینیدش تا کمکم کنید،من که دیونه نیستم اگر شما بگید مثلا پسره بی ادبه بگم نه نیست🤪خلاصه که یه جوری فضا رو لطیف پیش ببر،نخواه که همون موقع مادرت نظرش عوض بشه اما بعد که اون آقا هم با پدرتون صحبت کنن خب نظر پدرتون+اثرات شما مادرتون رو هم نرم میکنه

ضمن اینکه،مثلا من اگر مادر پسر بودم و از جریان اطلاع داشتم علاوه بر اینکه پسرم میرفت پیش پدر دختر،خودمم به مادر دختر زنگ میزدم بالاخره زن ها زبون هم رو میفهمن،اینجوری دختر هم مجبور به بحث زیاد یا مقاومت در مقابل خانوادش نمیشد

در آخر اینکه هنوز تا فارغ التحصیلیت زمان داری،تا اون موقع میشه بدون دلخوری یا بحث با تداوم توی دوست داشنتون خیلی راحت بهم برسید

حرفات رو که میخوندم گفتم آخی این مونا خانوم نمیدونه دورانی که درش قرار داره مثل زمانیه که آدم به یه چیز خوشمزه که موردعلاقه اشه رسیده تند تند داره میخورتش و به آخر فکر نمیکنه اما بعد که خورد وتموم شد میگه این بابا کاش یواش یواش خورده بودم که طعمش به جونم بشینه😁😍نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟تلاش کن اما عجله نکن 

از این دوران لذت ببر اگر از طرفت مطمئنی که به درد هم میخورید دوران آشنایی از دوران نامزدی خیلی خیلی بهتره بحث ازدواج هم که کلا با دوران آشنایی فرق داره چه شرلیط،چه حس و حال آدم

عذرمیخوام نوشته ام طولانی شد،اما احساس کردم درک میکنی چی میگم،امیدوارم به کارت بیاد

مونا ی عزیز،سلام شور و اشتیاقت حتی در نوشتارتون پیداست،سر ذوق اومدم و برام جالب بود خوشبحال آقای د ...

ممنون عزیزه دلم بابت راهنماییتون خیلی خوشحال شدم🥹

من و ایشون دو ساله باهم آشنا شدیم نمیگن کاملا ولی تا حد زیادی همدیگه رو می‌شناسیم و خب ار خانوادش هم تا حدودی شناخت دارم میدونم آدم های خوب و مهربون و متشخص هستن 

علاوه بر این ک علاقمند هستیم به هم و ملاک های منو دالی خیلیم دوستم داره شما نمیدونی من چقدر این پسر رو چزوندم یا چقدر منتظر گذاشتم تا جواب مثبت برای دوستی بدم حتی😂 

۶ ماه بعد آشناییمون ایشون گفت حتما به خانوادت بگو اولا منو و خانوادم رو بشناسن دوما فک نکنن قصد بدی دارم من 

ک من چون خانوادم رو می‌شناختم ترسیدم ک بهشون بگم و گذاشتم ۱سال بعد به مادرم گفتم ک شناخت و اطمینان کافی از آقا داشته باشم 

شما نمیدوووونی مامانم چ رفتاری کرد پسره ی بیچاره رو ندیده و نشناخته قضاوت کرد فقط کم مونده بود بگه قاتله کلی گریه و تهدید و دعوا و هرچیزی ک شما فکر کنید حتی محدود کردن من 

من به آقا گفتم من با این شرایط نمیتونم دیگه بحث و صحبتی کنم توهم بیای جلو بدتره بزاریم دوباره سال بعد بگیم گفت چشم 

من درک میکنم کاملا حرفتون رو هم من هم خانوادم ملاک ازدواجمون بعد از سن ۲۵.۲۴ هست ولی خب از ی طرف اینکه رابطه جدی شدی در حد نامزدی و شناخت خانواده ها و نشون کردن تا بیشتر از این خانواده ها بد گمان نشن و هم اینکه راستش ایشون هم ۳۰ سالشه و به خاطر شرایط سنی خانواده ایشونم و خود ایشون دوست دارن زودتر به ثبات عاطفی برسه ولی خب خودش بهم قول از خودم بیشتر پیگیر درس و شغلمه و حتی خودشم الان مشغول تحصیل برای مقطع دکتری هست 

امسال رو ایشون خودش پیشنهاد داد با پدرم صحبت کنه و راضیش کنه حداقل حمایت اونو داشته باشیم هرچند پدر منم شدیدا حساسه ولی شاید دو تا مرد حرف همدیگه رو بهتر بفهمند 

راستی خانواده آقا خبر دارن ک پارسال با مادرم مطرح کردم و مادرم گفته نه منم گوش به حرف مامانم کنار کشیدم تا حدودی 

مامانم زن ی دنده و لجبازیه قطعا به خانواده اونم نه میگه ک حس میکنم بدتر کنه شرایط رو 

من به مامانم گفت اگه حساسیت داریم در حضور خودتون چندین جلسه میریم مشاوره و خواستگاری و شناخت شما ک نهایتا حتی نامزدی هم بیفته سال بعد همین موقع تو این روند ها 

نمیدونم حرکت زشتیه یا نه ک ایشون مستقیم با پدرم صحبت کنه؟ 

آخه من اصن آدم زبون داری نیستم میدونم ایشون خیلی خوب صحبت میکنه 

و نمیدونم بعد این صحبت چجوری با خانوادم حرف بزنم چیا بهشون بگم نمیخوام با زور یا بی احترامی یا تو روشون وایستم میخوام خودشون راضی باشن 

چون واقعن خیلی چیزارو مامانم سوء تفاهم بود براش و اشتباه فکر کرد و تنها مشکل ظاهری ای ک داریم همون اختلاف سنه 

نه عزیزم نگران نباش صحبت کردن ایشون با پدرتون نه تنها بد نیست بلکه وجهه ی خوبی هم داره،یعنی راستش تا جایی که من در اطرافم دیدم اینطور بوده

ایشالا که برای مورد شماهم همینطور باشه

نگران نباش،حلال خیلی از مشکلات زمانه