2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
پدرم اول مخالف بود ولی خب من گفتم پسر خوبی بنظر میرسه بد نیست بذاریم بیان اگر خوب نبود هرچی شما بگین

میشه بپرسم سر چی مخالف بودن؟ بعد راضی شدن پدرتون؟ چیکارا کردید و چیا گفتید؟

نمیخوام ناامیدت کنم منم میخواستم مالی مستقل بشم ولی من تو شهری دارم درس میخونم ک پر از پتانسیله برای ...

نه نه من نمیخوام تو ایران کار کنم اصلا من همون کشوری که میخوام مهاجرت کنم کار میکنم اونجا با کار پاره وقت میتونم اجاره خونم و بدم و خرجای دیگمم میشه چون بورسیه میخوام بگیرم دانشگاهم ماهی ۸۰۰ دلار بهم میده تازه اضاف هم میارم 

پول سیو میکنم خب

من یه خورده بد نوشتم که فکر کردین میخوام تو ایران کار کنم نه میرم اونجا کار میکنم تو ایران فقط میخوام یکی دو سال خوابگاه برم که بتونم از پس خودم بر بیام منظورم مالی نبود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نه من نمیخوام تو ایران کار کنم اصلا من همون کشوری که میخوام مهاجرت کنم کار میکنم اونجا با کار پار ...

خب خیلی عالیه از همین الان برنامه ریزی کن 

کدوم کشور میری؟ آشنا داری اونجا؟

میشه بپرسم سر چی مخالف بودن؟ بعد راضی شدن پدرتون؟ چیکارا کردید و چیا گفتید؟

از یه شهر دیگه بود...چون ما با غریبه وصلت نمیکنیم زیاد 

اومدن خونواده اش اونا رو که دید قبول کرد البته قبلش چون تحصیلکرده یکی دانشگاه معتبر تو تهران بود یه کم تاثیر مثبت روی نظرش گذاشت بنظرم 

از یه شهر دیگه بود...چون ما با غریبه وصلت نمیکنیم زیاد  اومدن خونواده اش اونا رو که دید قبول ک ...

برا منم همه جوره اوکیه 

نشناخته میگن نه

چ خوبه ک خانوادت راحت گرفتن

خیلیم خوبه  معیار و ملاک و اتفاقات زندگی یهویی تغییر میکنه  منم همیشه دوست داشتم درسم تم ...

اره درسته یهو عاشقی پیش میاد

ولی خب من ترجیحم فقط مرد خارجیه نه ایرانی مطمئنم تو این یکی دوسالی که میخوام ایران باشم همچین اتفاقی برام نمیفته چون اصلا پسرای ایرانی تایپ من نیستن  

خب خیلی عالیه از همین الان برنامه ریزی کن  کدوم کشور میری؟ آشنا داری اونجا؟

اره برنامه ریزی دارم خداروشکر 

نه آشنا ندارم 

من به کره جنوبی از ۹ سالگی علاقه داشتم میخوام برم اونجا

اره درسته یهو عاشقی پیش میاد ولی خب من ترجیحم فقط مرد خارجیه نه ایرانی مطمئنم تو این یکی دوسالی که ...

چ باحال 

از همین الان تلاش کن زبون و فرهنگشون رو یاد بگیری برای زندگی 

وقای طرف رو نشناخته رد میکنن چرا گوش کنم آخه

اگه بخوام چراشو بگم باید برگردم به ۲۵ سال پیش که دقیقا با طرز فکر تو راهو اشتباهی رفتم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من هیچ وقت روحیه مهاجرت نداشتم 

من خیلی خیلی خیلی الان در حال حاضر به خانواده وابسته هستم چون که بچه ی آخر بودم لوس و وابسته بارم آوردن الان حتی لباسامم بلد نیستم خودم بشورم بدون خانوادم هیچ جا نرفتم ولی خب میخوام مهاجرت کنم به هر حال باید برم دانشگاه خودم بلد بشم و این وابستگی و از بین ببرم از الان شروع کردم یاد گرفتن و دارم رو خودم کار میکنم 

خانوادم نه فقط بابام مخالفت کرد اولش. منم بهش گفتم من یا با همین ازدواج میکنم یا با هیچکسی ازدواج نم ...

میشه بگید چند سال ازدواج کردید.

ممنونم.

اگه پدر پسر راضی نباشه چی/:

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.