2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
ببین خودمم توی خانواده سنتی بزرگ شدم و ینتی هم هستم😅 البته من به عقاید همه احترام میذارم ولی خب اگ ...

ما ۶ ماه بعد از آشنایی آقا بهم گفت ک بریم به خانوادت بگیم من رو بشناسن من باهاشون صحبت کنم خانواده منم ببینن 

و همون موقع به مامانم گفتم 

و بدترین رفتار ممکن رو کرد بدترین هااا

آخه ایشون قصد بدی ک نداشت دوست بودیم و آشنا شدیم بعدش اومد جلو خیلی ببخشید مثل پسرای امروز نبود ک دخترارو بازی میدن و بعد در میرم

ایشون خودش مصر تر بود برای خواستگاری 

مامانم حالا سر سوء تفاهم سر قضاوت الکی کلی چیز بد راجبش گفتددرصورتی ک هیچ شناختی از خودش و خانوادش نداشت

چرا اتفاقا میرم باهاش صحبت میکنم اگه خوبه چقدرم بهتر که بجای دوستی ازدواج کنن اگه واقعا عاشق همن&nbs ...

مادره من ی آدم شدیدا جدی و سختگیره

خودش تحصیل کرده شاغله تو اجتماعه بازم تفکرات قدیمی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مادره من ی آدم شدیدا جدی و سختگیره خودش تحصیل کرده شاغله تو اجتماعه بازم تفکرات قدیمی

به مادرت بگو اگه واقعا میخوای دخترت پاک باشه اگه میخوای گناه نکنه پس انقدر توی ازدواجش سنگ ننداز

تقریبا  ینی مامانش چادریه  ولی خب حس میکنم خانواده من مذهبی تر باشن

خب عالی شد 

پسره به مادرش بگه به عنوان خواستگار جدید زنگ بزنه و قرار خواستگاری بزاره 

یهو که اومد خواستگاری مامانتو بزار ت ی عمل انجام شده 

بعدم که مادرت دید اون خانواده خوبن تفکرش بهتر میشه

به مادرت بگو اگه واقعا میخوای دخترت پاک باشه اگه میخوای گناه نکنه پس انقدر توی ازدواجش سنگ ننداز

اونم میگه غلط کردی نمیزارم دیگه تکون بخوری از خونه 

(اینجور شخصیتیه مامانم)

میدونم خانواده معتقدی داری ینی اهل حلال و حروم و مشروب نخوردن و اینجوری چیزا هستن 

خودت چی ؟ سعنی کن این ایام نقش بازی کردنم که هست راضیش کنی 

با یه ترفند هایی که اگه بخوای بهت میگم

خب عالی شد  پسره به مادرش بگه به عنوان خواستگار جدید زنگ بزنه و قرار خواستگاری بزاره  یه ...

بیشتر لج نمیکنه اینجوری؟؟

بابای من آدم حساس و غیرتی ای هست ولی نرم تر از مامانمه

آقا بهم گفتن من راحت ترم با بابات حرف بزنم به پدرت زنگ بزنم راضیش کنم ی بار حضوری باهام صحبت کنه شاید پدرت راضی شه و بتونه با مادرت حرف بزنه 

من هر کس دیدم 

هیچوقت حتی بعد ده سال ازدواج هم راضی شدن

هیچ خانواده ها بخصوص پدر مادرا افسرده تر شن .

حالا هر چی طرفربگه خوشبختم 

اون آشی که خودشون درست کنم بعد چندوقت بدشون میاد چه برسه که نخوان طرفور

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
اونم میگه غلط کردی نمیزارم دیگه تکون بخوری از خونه  (اینجور شخصیتیه مامانم)

بعدم دستند و پابند رو میاره و زندانی ..... درسته؟🤣🤣🤣

شوخی میکنم میخوام حالت عوض بشه 

خب از کجا میدونی اینو بگه 

مامان منم خیلی سمج بود ولی داداشم با این جمله راضیش کردم 

بیشتر لج نمیکنه اینجوری؟؟ بابای من آدم حساس و غیرتی ای هست ولی نرم تر از مامانمه آقا بهم گفتن من ر ...

خب اولش که نمیفهمه همونه 

ببین خیالت راحت الان که مادرت پسره رو ندیده شاید دید نظرش عوض شد 

مامان منم دختره رو ندیده بود بهونه میگرفت دختره رو که دید کم مونده بود تو جمع فداش بشه

بعدم دستند و پابند رو میاره و زندانی ..... درسته؟🤣🤣🤣 شوخی میکنم میخوام حالت عوض بشه  خب از ...

ها دقیقا😂😂😂

اون رفتاری ک اولین بار از مامانم دیدم ریگه همه چیو بهم‌ثابت کرد 

آخه کدوم مادری به خاطر خواستگاری و دوستی دخترش میاد پیشش گریه میکنه میگه من بهت اعتماد داشتم آبروی من میبری؟؟