2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
یه روزی یه دختر مستقل میشم و مهاجرت میکنم که برای ازدواجم با کسی که دوستش دارم وابسته به خواسته ی هی ...

خب این خوب نبست، اگر اون پسر بد شد و رهات کرد،. دیگه پشتیبانی خانواده ات رو هم نداری! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما علاوه بر وابستگی و دوس داشتن برام همخ ملاک های اخلاقی و ظاهری و مالی و خانوادگی رو داره خانوادم ...

یعنی خونه و ماشین هم داره؟ البته اگه داره میگیره ام خوبه ( چون گفتید ملاک های دیگه رو داره پرسیدم) 

بعد اینکه یعنی خاستگاری اومده ولی خانوادت نرفتن تحقیق؟؟؟ خوب شما اینجا میتونی بگی بهشون که اگه کَس دیگه ام بیاد صد در صد شما ها تحقیق نمیکنین پس چه فایده اصلا کسی رو راه میدین 

𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒎𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 🕶️🍸🏦🩵
خداروشکر ببخشید میشه بپرسم چرا مخالف بودن؟؟ من خانواده اونا موافقن خیلیم دوستم دارن خانواده من ین ...

شوهرم استان بود ماشهرستانش میگفتن شناخت نداریم 

حالا شهراوناتاشهرما۲۵دقیقه است یه برنامه ترتیب دادیم که خانواده ها هموببینن البته فقط مادرمومادرش با شوهرم بدون پدرا گفتیم شماهموببینین اگه دوست نداشتین ما کات میکنیم باورکن امروز مثلااومدن هموببینیم پس فرداش مادرشوهرم زنگ زدقرارنامزدی گذاشت مادرمم راضی شدتوهمون جلسه آدم تویه جلسه خودشونشون میده من پارسال بود ۲۱سالم بود بچم نبودم دیگه قسمت بود که دهنشون قفل شد تویه هفته نامرد کردیم سه ماه بعدش عقدالانم منتظرم برگرده خونه 😂😂😂

خب این خوب نبست، اگر اون پسر بد شد و رهات کرد،. دیگه پشتیبانی خانواده ات رو هم نداری! 

من آدم خوبی و انتخاب می‌کنم نه آدم بد ذات و من گفتم اولش مستقل میشم یه دختر مستقل که خودش پول و سر پناه داره اگر یه همچین اتفاقی افتاد و به طلاق ختم شد نیاز به پشتیبانی کسی نداره 

یعنی خونه و ماشین هم داره؟ البته اگه داره میگیره ام خوبه ( چون گفتید ملاک های دیگه رو داره پرسیدم)&n ...

آره شغل خونه و ماشین 

تحصیلات عالی 

خانواده سرشناس 

اخلاقی و ظاهری هم چیزی ک میخوام

من ایشون رو معرفی کردم به مامانم چون شنید دوست بودیم ندیده و نشناخته گفت نه اصن

شوهرم استان بود ماشهرستانش میگفتن شناخت نداریم  حالا شهراوناتاشهرما۲۵دقیقه است یه برنامه ترتیب ...

مامان من شدیدا یک دنده لجباز و خود رای

هیچجوره با اون اوضاع پیش نمیره 

فک کنم ایشون به پدرم زنگ بزنه بهترین راه باشه 

عه منم ۲۲ هستم😂

آره پارسال همچین حرفی زد  ولی خب بعد ۱ هفته اوکی شد شرایطت  واقعننن اشتباه کردم  م ...

چی بگم 

بعضیا انگار نمیدونن اجازه پدر برا ازدواج دختر لازمه !!!

اسی جان با شما نبودم البته

آره شغل خونه و ماشین  تحصیلات عالی  خانواده سرشناس  اخلاقی و ظاهری هم چیزی ک میخوا ...

خداروشکر پس خوبه 

من فکر کردم اینطوری نیست اما شما با مادرتون صحبت کنید باز یا حتی پدرتون اگه خواهر برادر دارید یا کسی تو فامیل هست که نزدیک هست به اینا و روش تاثیر دارید با اونم حرف بزنید و قانع شون کنید چون اینطوری که میگید حیفه

𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒎𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 🕶️🍸🏦🩵
مامان من شدیدا یک دنده لجباز و خود رای هیچجوره با اون اوضاع پیش نمیره  فک کنم ایشون به پدرم ز ...

همسن منی منم الان ۲۲

آره بایکی که تاثیرش بیشتره حرف بزن ولی مادرت بهتره پدریکم سهم داره البته باپدرت رفیق باشی خوبه

چی بگم  بعضیا انگار نمیدونن اجازه پدر برا ازدواج دختر لازمه !!! اسی جان با شما نبودم البته

من والا میدونم همه کاره مامانمه 

ولی آقا بهم گفت شرط رضایت باباته 

بابات اگه آروم تره من با پدرت صحبت کنه حداقل اون حمایتم کنه مارو

هرچند پدر منم حساسه-_- 

همه جوره گیر کردم خواهر

همسن منی منم الان ۲۲ آره بایکی که تاثیرش بیشتره حرف بزن ولی مادرت بهتره پدریکم سهم داره البته باپدر ...

مامانم ک گفتم هیچجوره کوتاه نمیاد یک دنده ولجباره ک ندیده و نشناخته قضاوت کرد 

بابام شاید حرف بزنه با پسره یکم مارو حمایت کنه