2777
2789
عنوان

همسرتون......؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 149 پست
چون بچه بودم سنم کم بود فریبم داد هرچی خانوادم میگفتن گوش ندادم الان ام عواقبشو دارم میبینم

ای بابا خدا صبر بده بهتون ایشالله بهتر شه زندگیتون 🥲

من ک چندان بچه نیستم آخه ۲۲ سالمه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هردوخانواده مخالف ازدواج مابودن

ولی کوتاه نیومدیم من به بابام گفتم تاعمر دارم مجرد میمونم تادندونام عین گیسام سفید شه

اونم گفته بود قبول نکنین ترکتون میکنم واسه همیشه الان خانواده به حدی دوستمون دارن حدنداره پدرمادرمم یه متین میگن صدمتین ازدهنشون در میاد

مادرشوهرم اینام همینطور 

من اگه مخالف باشن اصلا اصرار نمیکنم چیزی که زیاده پسره اونم هرچقد موقعیت خوب و تحصیلات بهتری داشته باشی شرایط خیلی عالی میان سراغت 

پدر و مادر تجربه بیشتری دارن و صلاح فرزندشونو میخوان ،،، خودم دختر داشته باشم ملاکم تنها دوست داشتن یا وابستگی نیست براش چون اینا همش کشکه

𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒎𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 🕶️🍸🏦🩵
هردوخانواده مخالف ازدواج مابودن ولی کوتاه نیومدیم من به بابام گفتم تاعمر دارم مجرد میمونم تادندونام ...

خداروشکر

ببخشید میشه بپرسم چرا مخالف بودن؟؟

من خانواده اونا موافقن خیلیم دوستم دارن

خانواده من ینی در واقعن مامانم ندیده و نشناخته مخالفت کردن توهین تهدید گریه هرچی ک فکرشو کنی 

هیچجوره کوتاه نیومد پسره رو ندیده و نشناخته کلی چیز بست بهش ینی کم مونده بود بگه قاتله 

یه روزی یه دختر مستقل میشم و مهاجرت میکنم که برای ازدواجم با کسی که دوستش دارم وابسته به خواسته ی هیچ شخص دیگه ای نباشم 

مهاجرت میکنم مستقل میشم و اونجاهم که نیاز به اجازه ی خانواده ندارم برای ازدواج و میگم بهشون که مخالف باشین عروسی میکنم نباشین هم میکنم 

من اگه مخالف باشن اصلا اصرار نمیکنم چیزی که زیاده پسره اونم هرچقد موقعیت خوب و تحصیلات بهتری داشته ب ...

ما علاوه بر وابستگی و دوس داشتن برام همخ ملاک های اخلاقی و ظاهری و مالی و خانوادگی رو داره

خانوادم ندیده و نشناخته میگن نه