2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نگید چون سنشون بالاس ناراحت میشن این ادمها تا این سن با این رفتارو تفکرزندگی کردن نمیتونن عوضش ...

🥲🥲اخه مثلا ماه دیگه میان خونمون نمیشه شست خونرو🥲

من اینقد بیشعوری از بعضی تهرانیا دیدم ک حد ندارههههه فقط ما باز گو‌ نمیکنیم 

یعنی بابا بررگ و‌مامان بزرگت از اون سگی که خییییییلی هاتون تو‌خونه نگه میدارید کثیف ترند؟ سگ خودشو میشوره ؟!!!! خییییییلی که تربیت شده باشه میره رو‌حای مخصوصش دفع می کنه با همون حالت میاد رو‌مبل رو فرش

یعنی بابا بررگ و‌مامان بزرگت از اون سگی که خییییییلی هاتون تو‌خونه نگه میدارید کثیف ترند؟ سگ خودشو م ...

من بیچاره ک حرفی نزدم😂

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

وای تو روخدا بشون هیچی نگو دلشون میشکنه پیر که باشی که دل نازک تری. آخه من بنا به دلایلی مجبور بودم دوز بمونم خونه خالم بچم کوچیک بود پی پی کرد باید بعد از پوشک پاهاشو میشستم رفتم تو دستشویی شستم حوله مخصوص پسرم رو بستم به پاهاش اومدم بیرون. بعد خالم انقد بعد نگاه کرد بهم پاشد کل دستشویی و پادری بیرون و همه رو شست خیلی ناراحت شدم 😢هیچوقت یادم نمیره 

تشک و قالی رو میدادی صب بشورن حالیشون شه، وقتی خودشون میدونن بچشون شب ادراری داره خودشون باید یه فکر ...

صبح جمع کردن در رفتن.خودمون شستیم.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

خیلی بی شعور بودن خجالت نکشید فرداش ؟ هیچی نگفتن

نه بابا خیلی ادعا دارن صبح جمع کردن کنار اتاق ادم که بلافاصله نمیره چک کنه وقتی رفتن مامانم چون قبلا ضربه خورده میره باز میکنه متوجه میشه البته قالی هم که گویا بود.کل خونه رو شستن.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یعنی بابا بررگ و‌مامان بزرگت از اون سگی که خییییییلی هاتون تو‌خونه نگه میدارید کثیف ترند؟ سگ خودشو م ...

ببخشید 

وقتی من روی همچین چیزی حساسم یعنی اینکه نماز میخونم 

تو خونه 

سگم نگه نمیدارم نزدیک سگ نمیشم چه برسه نگه دارم

مگه دمپایی رو نمیپوشن؟ چجوری پاشونو میزارن رو دمپایی میرن تو

چرا برعکس درمیارن بعد پاشو‌میزاره روش 

به جای اینکه خودشم به چرخه دمپایی بزار کنار دیوار در باز میکنه میزاره جلو در دمپایی بعد پاشو که گذاشت رو دمپایی هل میده میره عقل

به نظرم وسواس داری اونجا نیستی که ببینی ادرار ریخت رو پاشون اگه دمپایی خیس میشه حتما میشورن که نجسی ...

میخواستم متوجه بشن بچه ها که کدوم پدر بزرگ مادربزرگن😂🥴