2777
2789
عنوان

من هیچکس محل نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 42 پست
نه والا اهمیت نداره درست میگیمنم باید خودم خودمو دوست داشته باشم و این کافیه🤍😘😘🌸

اره عزیزم بیخیال ادما باش

چون اگه بخوای اینجوری فکر کنی یکی امروز جواب سلامتو میده فردا جواب سلامتم نمیده دیگه باید بشینی گریه زاری که چرا بقیه اینجوری ان

خب دیگه ادما همیننن

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

سلام. تاپیک نمازتون چرا قفل بود؟
خواستم کامنت بذارم نشد.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۹اره ممنون بگو بهم

عزیزم فک کردم سنت کمتره

اول از همه باید خودت خودت و دوست داشته باشی یعنی حس کنی بهترینی اینو که خودت حس کنی بقیه هم حسش میکنن باور کن از نظره علمی ثابت شده اس

اولین کاره اینکه که تفکرت رو نسبت به خودت عوض کنی یعنی بگی هر جی تا الان بود دیگه تموم

اما خب

ببین اول اینکه هر چیزی از برخورد بقیه با خودت تو ذهنت بریز بیرون و هر کسی رو میبینی انگار اولین باره که میبینش میدونم دله بزرگ میخواد اما بهترین راهه

و با همه انکاری که دیداره اوله و مهربون باش

اگه خیلی خجالتی هستی تو جمع سعی کن از سوالای خیلی کوچیک استفاده کنی بپرسی اما صداتو صاف نگه دار

و اصلا اصلا اصلا فک نکن بقیه راجبت جه فکری میکنن چون بقیه اصلا حال ندارن راجب خودشون فک کنن چه برسه به تو

و کلا اون لخظه بگو دلم میخواد برای حال خوب خودم راحت باشم تو جمع

از نظر ظاهری مرتب باش همیشه به خودت برس این یعنی برای خودت احترام قائلی و بقیه هم برات احترام قائل میشن

تا اینجارو بخون بقیه اشم میگم بت الان

تا اینجا اوکی بودی بگو ادامه بدم؟سوالی هم داشتی بپرس

چه جالب من دقیقا میخواستم روی ظاهرم کار کنم و تلاش کنم ایده بدم تو جمع خودم مطرح کنم

اره قبول دارم کاملا حرفات رو

ادامش بهم بگو

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد

چه جالب من دقیقا میخواستم روی ظاهرم کار کنم و تلاش کنم ایده بدم تو جمع خودم مطرح کنماره قبول دارم کا ...

اول درباره ظاهرت بگم بگرد چیزایی و پیدا کن که به تو میاد نه چیزایی که مده بگرد دقیقا ببینم چه لباسایی تو تن تو قشنگ تره

و مثلا چه آرایشی بیشتر به صورتت میاد

به نظرم از ارایشای ملیح استفاده کن و همینطور تناژ قهوه ای

یا جدیدا مد شده صورتی لطیف

و اینکه اگه تونستی عطر استفاده کن مارک هم نباشه مهم نیست فقط خوشبو باشه

و اینکه رو صدات کار کن که تو جمع اصلا اصلا نلرزد حتی اگه فقط میخوای بگی سلام

اول درباره ظاهرت بگم بگرد چیزایی و پیدا کن که به تو میاد نه چیزایی که مده بگرد دقیقا ببینم چه لباسای ...

بعد اول از محبت به بجه ها شروع کن

مثلا سعی کن با کلماتی مثل قشنگم

خوشگلم

عزیزم

مهربون

بچه هارو به حرف بگیری بچه ها خیلی روشون تاثیر داره و اونا چون معصومت باهاشون مهربون باشی میتونن واقعا عمیق ادم و دوست داشته باشن

بعد کم کم با افراد هم سن خودت و حتی جوون تر ها سعی کن صمیمی بشی طوری که جوون تر ها حس نکنن ازشون بزرگتری منظورم صمیمیتی هست که باهات احساس راحتی داشته باشن و کلا مهربون باش

و مورد بعد خانم های سالمند و پیر اینا بیشترین تاثیر رو داره که اگه کسی واقعا به دلشون بشینه به بقیه هم میگن سعی کن کمکشون کنی با کارای کوچیک