2777
2789
عنوان

من هیچکس محل نمیده

162 بازدید | 18 پست

بچه بودم تو محیط خانواده

تو مدرسه و همکلاسی ها

تو محلمون

هیچکس بهم اهمیت نمیده به حرفام گوش نمیدن

انگار من وجود ندارم

تمرین واکنشهای سریع و تصور کن کسی میخواد تو رو تحقیر کنه یا زیر فشار بذاره.تمرین ذهنی: جواب کوتاه و محکم بده، بدون عصبانیت.هر بار که این کارو میکنی، قدرت درونت تقویت میشه😀😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کسی نمیفهمتت

دوستم ندارند

کلی تلاش کردم دانشگاه رفتم تا یکم جایگاهم بره بالا دیگران بهم احترام بزارن

ولی فایده نداشت

تمرین واکنشهای سریع و تصور کن کسی میخواد تو رو تحقیر کنه یا زیر فشار بذاره.تمرین ذهنی: جواب کوتاه و محکم بده، بدون عصبانیت.هر بار که این کارو میکنی، قدرت درونت تقویت میشه😀😀😀

درونگرایی؟

نه خیلی حرف میزنم ولی به حرفام گوش نمیدن اصلا

سنمم کم نیستا

ولی انگار هیچ ارزشی برای کسی ندارم

به نظر خودت دلیل چیه؟

نمیدونم شاید اونا باهوش توند 😔💔

شاید حرفای من احمقانه هست

خودت ،خودتو دوست داسته باش

خودت،برای خودت ارزش قائل شو

بعد میبینی دیگران چقد برات بی اهمیتن

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خودت ،خودتو دوست داسته باشخودت،برای خودت ارزش قائل شوبعد میبینی دیگران چقد برات بی اهمیتن

مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم

چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی دیگران بهم هییچ احترامی نمیزارن؟

وقتی مدام با رفتارشون بهم اینو ثابت میکنند ارزشمند نیستم منم فکر میکنم حتما هستم دیگه

نه چه ربطی دارهفهمیدم دلیلش چیهاعتماد به نفست پایینهخودتو قبول نداری

بیا لطفا اینو نوشتم بالا بخون

مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی ...

یه مدت روی دوست داشتن خودت تمرکز کن و کلا بیخیال رفتار جامعه شو،بعد متوجه میشی که چقد تاثیر گذاره

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی ...

نه عزیزم ببین کلا با ادما یه جوری رفتار کن که خجالت بکشن روت حساب نکنن یا بهت احترام نزارن

اینکه تو خودتو دوست داشته باشی ربطی به پذیرش جامعه نداره

ما هم که همه عاشقمون نیستن😂ولی اهمیتی مگه داره؟

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

نه عزیزم ببین کلا با ادما یه جوری رفتار کن که خجالت بکشن روت حساب نکنن یا بهت احترام نزارناینکه تو خ ...

نه والا اهمیت نداره درست میگی

منم باید خودم خودمو دوست داشته باشم و این کافیه

🤍😘😘🌸