2777
2789
عنوان

من هیچکس محل نمیده

273 بازدید | 42 پست

بچه بودم تو محیط خانواده

تو مدرسه و همکلاسی ها

تو محلمون

هیچکس بهم اهمیت نمیده به حرفام گوش نمیدن

انگار من وجود ندارم

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت ،خودتو دوست داسته باش

خودت،برای خودت ارزش قائل شو

بعد میبینی دیگران چقد برات بی اهمیتن

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خودت ،خودتو دوست داسته باشخودت،برای خودت ارزش قائل شوبعد میبینی دیگران چقد برات بی اهمیتن

مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم

چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی دیگران بهم هییچ احترامی نمیزارن؟

وقتی مدام با رفتارشون بهم اینو ثابت میکنند ارزشمند نیستم منم فکر میکنم حتما هستم دیگه

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد

مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی ...

یه مدت روی دوست داشتن خودت تمرکز کن و کلا بیخیال رفتار جامعه شو،بعد متوجه میشی که چقد تاثیر گذاره

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی ...

نه عزیزم ببین کلا با ادما یه جوری رفتار کن که خجالت بکشن روت حساب نکنن یا بهت احترام نزارن

اینکه تو خودتو دوست داشته باشی ربطی به پذیرش جامعه نداره

ما هم که همه عاشقمون نیستن😂ولی اهمیتی مگه داره؟

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

نه عزیزم ببین کلا با ادما یه جوری رفتار کن که خجالت بکشن روت حساب نکنن یا بهت احترام نزارناینکه تو خ ...

نه والا اهمیت نداره درست میگی

منم باید خودم خودمو دوست داشته باشم و این کافیه

🤍😘😘🌸

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد