توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 عنوان من هیچکس محل نمیده 273 بازدید | 42 پست بچه بودم تو محیط خانوادهتو مدرسه و همکلاسی هاتو محلمونهیچکس بهم اهمیت نمیده به حرفام گوش نمیدنانگار من وجود ندارم 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد 1404/09/21 | 05:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2343 شاید کسی نمیفهمتت امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 شاید کسی نمیفهمتت دوستم ندارندکلی تلاش کردم دانشگاه رفتم تا یکم جایگاهم بره بالا دیگران بهم احترام بزارنولی فایده نداشت 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2343 دوستم ندارندکلی تلاش کردم دانشگاه رفتم تا یکم جایگاهم بره بالا دیگران بهم احترام بزارنولی فایده نداش ... به نظر خودت دلیل چیه؟ امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 درونگرایی؟ نه خیلی حرف میزنم ولی به حرفام گوش نمیدن اصلا سنمم کم نیستا ولی انگار هیچ ارزشی برای کسی ندارم 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 به نظر خودت دلیل چیه؟ نمیدونم شاید اونا باهوش توند 😔💔شاید حرفای من احمقانه هست 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5986 خودت ،خودتو دوست داسته باشخودت،برای خودت ارزش قائل شوبعد میبینی دیگران چقد برات بی اهمیتن خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2343 نمیدونم شاید اونا باهوش توند 😔💔شاید حرفای من احمقانه هست نه چه ربطی دارهفهمیدم دلیلش چیهاعتماد به نفست پایینهخودتو قبول نداری امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 خودت ،خودتو دوست داسته باشخودت،برای خودت ارزش قائل شوبعد میبینی دیگران چقد برات بی اهمیتن مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی دیگران بهم هییچ احترامی نمیزارن؟ وقتی مدام با رفتارشون بهم اینو ثابت میکنند ارزشمند نیستم منم فکر میکنم حتما هستم دیگه 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 نه چه ربطی دارهفهمیدم دلیلش چیهاعتماد به نفست پایینهخودتو قبول نداری بیا لطفا اینو نوشتم بالا بخون 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5986 مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی ... یه مدت روی دوست داشتن خودت تمرکز کن و کلا بیخیال رفتار جامعه شو،بعد متوجه میشی که چقد تاثیر گذاره خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2343 مرسی ولی من وقتی طرد میشم از سمت جامعه بیشتر احساس بی ارزش بودن دارم چجوری خودم دوست داشته باشم وقتی ... نه عزیزم ببین کلا با ادما یه جوری رفتار کن که خجالت بکشن روت حساب نکنن یا بهت احترام نزارناینکه تو خودتو دوست داشته باشی ربطی به پذیرش جامعه ندارهما هم که همه عاشقمون نیستن😂ولی اهمیتی مگه داره؟ امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 نه عزیزم ببین کلا با ادما یه جوری رفتار کن که خجالت بکشن روت حساب نکنن یا بهت احترام نزارناینکه تو خ ... نه والا اهمیت نداره درست میگیمنم باید خودم خودمو دوست داشته باشم و این کافیه🤍😘😘🌸 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد