2777
2789
یعنی چیو به چی تبدیل کردین عنوان تاپیک کجا گوز شهرستانیا و تهرانیا کجا

اره دقیقاااا😂

اصلا چه ربطی به تاپیک داشت نمیدونم 

بعدم الان کسی که تهرانی باشه بیاد شهر دیگه اونم میشه شهرستانی دیگه ربطی به تهرانی بودن یا نبودنشون نداره 

مگه کشور جداست تهران. حالا هی میخوان بگن تهران تهران اگه پاسپورت دارع به ماهم بگید 🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تو روخدا بشون هیچی نگو دلشون میشکنه پیر که باشی که دل نازک تری. آخه من بنا به دلایلی مجبور بودم ...

خوب ازش میپرسیدی بچمو کجا بشورم شاید خوشش نمیومده تو دستشویی بشوری 

بهت میگفت ببری تو حموم 

الان بچه خواهر منم ۶ماهشه ولی جایی بریم میگه کجا بشورمش اگر نیاز بود مثلا بخواد جاشو عوض کنه سریع پوشکشو میندازه تو پلاستیک میره میندازه تو سطل اشغالی تو خیابان شاید کسی خوشش نیاد بزاره تو سطل دستشویی 

یه بار خالم اومد خونمون بچش کوچیک بود اصلا نگفت پوشک کجا انداخته تو تراس  یدونه سطل داشتیم درش خراب بود اصلا ازش استفاده نمی‌کردیم یه جا افتاده بود باورت میشه پوشک انداخته بود تو اونجا بعد مامانم دو سه هفته بعد میخواست تراسشو مرتب کنه سطل که برداشت دید توش پوشکه😐😐

خوب ازش میپرسیدی بچمو کجا بشورم شاید خوشش نمیومده تو دستشویی بشوری  بهت میگفت ببری تو حموم&nbs ...

خودش و زنداییم هم بچه هاشون اندازه پسر من بودن حدودا همین کارو میکردن که من کردم ولی فقط با من اینجوری برخورد کرد 

من متوجه نشدم 

یعنی چی پا میزارن روی دمپایی؟

مگه دمپایی رو نمیپوشن؟

پا برهنه میرن تو دستشویی؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
من متوجه نشدم  یعنی چی پا میزارن روی دمپایی؟ مگه دمپایی رو نمیپوشن؟ پا برهنه میرن تو دستشویی ...

دمپایی جلو بسته چه شکلیه؟

وقتی میخوان بیان بیرون پاشو میزاره روی قسمت بسته دمپایی بعد خودش پرت میکنه تو خونه بعدم دوباره پاشو میزاره روی قسمت بسته دمپایی هلش میده عقب که در بسته بشه 

خوب خیلی کار چندشیه قسمت بسته دمپایی بالاخره یا اب دست میریزه روش یا ادرار اگه به قطره هم باشه پا نجس میشه 

دمپایی جلو بسته چه شکلیه؟ وقتی میخوان بیان بیرون پاشو میزاره روی قسمت بسته دمپایی بعد خودش پرت میکن ...

ولی درکل یه پادری بزار تا خیسی پا رو بگیره

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
یعنی بابا بررگ و‌مامان بزرگت از اون سگی که خییییییلی هاتون تو‌خونه نگه میدارید کثیف ترند؟ سگ خودشو م ...

افرین.کاری به مادربزرگ و پدربزرگ این خانم ندارم.ولی حرف دل منو زدی اونایی که میگن سگ تمیزه واکسن زدیم ایا بعد اجابت مزاج خودشومیشوره واقعا اون قسمت کثیفش به مبل و فرش مالیده میشه بعصی ها که سگشون تو تخت خودشون میخوابه

نه بابا خیلی ادعا دارن صبح جمع کردن کنار اتاق ادم که بلافاصله نمیره چک کنه وقتی رفتن مامانم چون قبلا ...

چه پرمدعاهای بی شعوری .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ولی درکل یه پادری بزار تا خیسی پا رو بگیره

واییی نمیدونید چی شد اصلا بد تر دستشویی😭😭😭😭😭

با چاقو میوه خوری داشت ناخن پاشو میگرفت🤢🤢🤢🤢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دامادمون دید ابرمون رفت