2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 69 پست
خودتون هم فرداروز مادر شوهر میشین خوبه نتونین برین خونه پسرتون اینکارا نکنین 

من هیچ وقت وقتی عروسم که زن خونه باشه خونه نباشه نمیرم چرا برم دیونم مگه خونه رو زن میچرخونه زن همه کار میکنه دیگ من چرا باید برم وقتی عروس خونه نیس برم بخوابم اونجا وسایلاشو بردارم غذا درست کنم یا فلان...😑😶

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
جالبش اینجاس همین مادر شوهرا و دختراشون علاوه بر اینکه خوششون نمیاد وقتی خونه نیستن کسی مخصوصا خانوا ...

اوووف حق گفتی بخدا مادرشوهر منه ببین خودشون همه جای عروسا سرک میکشن الان دخترش نامزده هی پیش مادرشوهر و جاریای و خاهر شوهرای دخترش میگع که ادم نمیره سرک بکشه یا دخالت نمیکنه اول زندگی جونا نباید مزاحم شد در حالی که همشو رو من پیاده کرده افریطه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم میگم مثلا وقتی که شوهرت سر کاره، تو هم برو بیرو کاراتو انجام بده که کسی خونه نباشه و در رو هم ...

الان من اومدم برای مراسم چند روز شهرستان نیستم اومدن خونه من شوهرمم ک مونده خونه میره سرکار چجوری دروقفل کنم؟

اوووف حق گفتی بخدا مادرشوهر منه ببین خودشون همه جای عروسا سرک میکشن الان دخترش نامزده هی پیش مادرشوه ...

دقیقا

انقد بدم میاد از اینجور آدم‌ها 

هر چی واس خودشون نمیپسندن برا دیگرون میپسندن

تو هم اینجور موقع ها سریع بگو

ارهههه چقدر آدم بی فرهنگ باشه ک وقتی صاحبخونه نیس بیاد سرک بکشههه منم آنقدر بدم میاد

همیشه حرف خودشونو تایید کنی علیه خودشون بالاخره دست میکشن از اینکارا

من جدیدا دارم امتحان میکنم جواب می‌ده از جاریم یاد گرفتم  

تو خونت که مواد مخدر نداری، سر بریده نداری که بترسی، بیان. نمیدونم شما مدت طولانی کجا هستین بدون هم ...

نه این دلیل نمیشه مگع ادم باید خلاف ک کنه ک ناراحت باشه من دوس ندارم بیاد بمونه رختخوابامو بریزه وسایلمو برداره اشپزی کنه جوری ک انگار خونه خودشه رفتار کنه بدم میاد..

میخوام ی جوری بدون اینک مشکلی یا ناراحتی بین شوهرم و من یا اونا پیش بیاد اینو بهشون بفهمونم ولی نمیدونم چجوری

دقیقا انقد بدم میاد از اینجور آدم‌ها  هر چی واس خودشون نمیپسندن برا دیگرون میپسندن تو هم این ...

روش خوبیه امتحانش کنم کاش ولی کلا خانواده شوهر وجود نداشت اینجوری زندگی شیرین تر بود😂😂😂😂😂 من الان تازه اول راهم میبینم با شوهرم اختلاف چندانی نداریم هر چی هست زیر سر خانواده شوهره 😂

عزیزم یبار تو کمدارو شلخته کن و خونه رو تمیز نکن، اون موقع این ماجراها تموم میشه اونا میخوان ازت آت ...

اتفاقا من اومدنی عجله ای اومدم خونمم مرتب نبود اصلا برام مهم نیس بره چی بگه ولی همین دیگ چرا باید بره شاید اصن من لباسمو عوض کردم عجله ای همونجا انداختم اونجوری مونده چرا باید بری خونه من ک ببینی اونام در چ وضعین 😏

الان من اومدم برای مراسم چند روز شهرستان نیستم اومدن خونه من شوهرمم ک مونده خونه میره سرکار چجوری در ...

تنها راهش اینه با شوهرت حرف بزنی و بگی من نمیخوام حریم خصوصیم از بین بره تو وقتی خونه ای اشکال نداره ولی دوست ندارم وقتی تو هم نیستی در باز بمونه

یا بگی بهتره در خونه بسته باشه خدایی نکرده چیزی گم شه یا دزد بیاد چی میتونیم بگیم مادرت

همین مادرت می‌خواد بزنه سرمون ک رفتین گشتم گذار خونتونو دزد زد

ی همچین چیزایی

واقعنم راسته ها کی می‌خواد مسعولیت همچین چیزهایی رو گردن بگیره

جالبش اینجاس همین مادر شوهرا و دختراشون علاوه بر اینکه خوششون نمیاد وقتی خونه نیستن کسی مخصوصا خانوا ...

افرین خیلی حق گفتی دقیقا همینه بعد جالب اینجاس ک میگن عروس با دختر هیچ فرقی نداره برامون😏😏🤮

نه این دلیل نمیشه مگع ادم باید خلاف ک کنه ک ناراحت باشه من دوس ندارم بیاد بمونه رختخوابامو بریزه وسا ...

خوب سعی کن خودت دعوت بگیری، تا به اونجا نرسه که اونا بیان.

به شوهرت بگو ، ناراحت میشم، میان و من نیستم پذیرایی کنم. حس بدیه، تنها اینجان و من میزبان نیستم.

ولی تو صلح و آرامش بگو ،تا اوضاع بدتر نشه.

ولی در کل خودتو اذیت نکن، فقط پوستت خراب میشه.

شاید فکر کنی مسخره میکنم.

نه والله، آرامش آدم خیلی میارزه که برای مامان ، شوهر آدم بهم بریزه