2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 69 پست
نه من یه ساله عروسی کردم به قولی انچنان سیاستی بلد نیستم نمیدونم چجوری مطرح کنم دعوا نشه یا ناراحت ن ...

خب پس شوهرت سر اونا حساس نشده باهات

با احترام و آرامش بگو همین قضیه دزدو اینچیزارو

ی مثالی بزن الکی فلانی اینجوری شد بد شد 

بد بگو منو تو زنو شوهرمم باید هماهنگ باشیم

فردا از فامیلا منم یکی میشنوه میکه خونه نیستین کلید بدین من جندروز بمونم خونتون 

میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو ی ساختمونیم  وقتایی ک من نیستم شوهرم کلیدو جداسازی میکنه ب اینام میگ جاشو اینام میان سرک ...

منم خودم باشم قفل میکنم میرم خودم حساسم خوب بلاخره عروسم طلا اینا هس مدارک هس 

فقط تو کتم نمیره چجوری یه زن ۵۲ ساله اینو نمیفهمه؟😶😏

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
خدارو شکر باز تو ی ساختمون نیستی اگ دیدی فایده نداره بیخیال شو اعصابتو خورد نکن بعضیا عوض نمیشن وا ...

ازهمین صاحب این روزای عزیز خواستم خودش جوابشونو بده

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
ازهمین صاحب این روزای عزیز خواستم خودش جوابشونو بده

همیشه میومدن میرفتن از من قایم میکردن خب آدم میفهمه دیگ یجورایی

بعد بهش گفتم موندم وقتی من هستم نمایی میگی پام درد میکنه ولی من نیستم پات درد نمیکنه با شوخی گفتم اینم یکم بهم حرف رد ک مگه من مریضم بیام و تهمت نزن کلی ناراحتم کرد

با خودم گفتم خدایا خودت رسواکن دروغشو انشالله دفعه بعد بیخبر رفتنی پاش بشکنه خیلی ناراحتم کرد وگرنه نفرین خوشم نمیاد

بعد آقا من نبودم رفت ی مجسمه بزرگ داشتم اوپن خورد دستش افتاد شکست

بعد اومده قبل من ب شوهرم گفته اینم گفته فدای سرت 

بعد شوهرم بمن سپرد ب روش نیاری ها دستش خورده منم گفتم مجسمه مهم نیس همینکه ب خودشو من ثابت شد کافیه

رفتم خونش گفتم عه مادر جون مجسمه شکست فدای سرت چی شد حالا رفتی خونه ما چیزی میخواستی

آقا این ده تا رنگ شد و هزار تا بهونه و اینا 

خلاصه خودشم فهمید حناش دیگ پیش من رنگی نداردددد