2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 69 پست
روش خوبیه امتحانش کنم کاش ولی کلا خانواده شوهر وجود نداشت اینجوری زندگی شیرین تر بود😂😂😂😂😂 من ال ...

خوبه ک اول راهی همین فرمونو بگیر انشالله ب حول و قوه ی الهی موفق میشی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوووف حق گفتی بخدا مادرشوهر منه ببین خودشون همه جای عروسا سرک میکشن الان دخترش نامزده هی پیش مادرشوه ...

همشون همینن فقط ادعای خوبی دارن🤐

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
خب رفت و آمدتو باهاشون کم کن، تو نری اونام نمیان من دیگه موندم

اتفاقا من ازقصد کم میرم خونشون ک نیان ولی بازم میان من دیگ رد دادم واقعا

ن اصلا نیم ساعت ۴۰ دیقه راهمونه

اوه مای قاد

این دیگه رد داده واقعا

تو هر موقع هر مدلی ک بگی مستقیم اینا ناراحت میشن

شوهرتو با احترام یاد بده بگه خانمم نیس منم نیستم نمیتونم 

بکی دوبار بپیچونه بیخیال میشن دیگ

احتمالا دوس داره با پسرش خلوت کنه راهشو داره اشتباهی میره 

تنها راهش اینه با شوهرت حرف بزنی و بگی من نمیخوام حریم خصوصیم از بین بره تو وقتی خونه ای اشکال نداره ...

هیچکس اگ اینارو بفهمنن هیچ وقت نمیان

خوب سعی کن خودت دعوت بگیری، تا به اونجا نرسه که اونا بیان. به شوهرت بگو ، ناراحت میشم، میان و من نی ...

فرصت دعوت کردن نمیدن ک خودشون میان تند تند

اوه مای قاد این دیگه رد داده واقعا تو هر موقع هر مدلی ک بگی مستقیم اینا ناراحت میشن شوهرتو ب ...

ببین چ حوصله ای داره توهفته چند بار این راهو میره میاد هوووفففف ما تاسرکوچه بخواییم بریم سختمونه

[QUOTE=302076856]جاهایی ک ب نفعشونیم مثل دخترشونیم وگرنه همون عروس و دختر غریبه ایم[/QUOTEبخدا قول دادم ب خودم این سری این جمله رو بگه بگم ن اتفاقا خیلی فرق داره هیچ وقت یکی نمیشه الان دختر خودت بود مادرشوهرش میومد خونش دخترت نبود جرش میدادی طرفو پس تو چرا میایی😡

عجب تا حالا درموردش حرف نزدین نظر شوهرت چیه 

نه من یه ساله عروسی کردم به قولی انچنان سیاستی بلد نیستم نمیدونم چجوری مطرح کنم دعوا نشه یا ناراحت نشه شوهرم 

ما تو ی ساختمونیم 

وقتایی ک من نیستم شوهرم کلیدو جداسازی میکنه ب اینام میگ جاشو اینام میان سرک میکشن

در حالی ک مادر شوهرم جایی بره حتما قفل میکنه

یبار گفتم بسیار کار خوبی میکنی میخوام چیکار باز باشه ی چیزای گم شه ب من بدگمان بشی حوصله ندارم

چ نیازه تو نیستی بیام خونت کار زشتیه خدا ک بالا سره هم بدش میاد و انقدررر گفتم دیگ نمیاد بیارم سریع خبر می‌دهد ی چیزی مثل اجازه

ک فلانی من نیازم تموم شده دارین 

ب شوهرمم میگه درو کلید کن ببر چیزای گم میشه یقه منو میگیرید

بهش بگو اعه مادر جان وقتی هستم بیا چرا بعداز من میای الکی بگو دلم میخواد باشم ببینمتون ،خودم پذیرایی ...

خخ میخوام صد سال سیاه نبینمش

[QUOTE=302076856]جاهایی ک ب نفعشونیم مثل دخترشونیم وگرنه همون عروس و دختر غریبه ایم[/QUOTEبخدا قول د ...

آنقدر مستقیم نگو سیاست داشته باش 

این حرفتو ول نمیکنه دم ب دقیقه حالتی مبگیره 

کنارش ده برابر میاد خونت