خونه رو که نمیخوره عزیزم فکر کن مادر خودته یعنی وقتی شوهرت خونه نیست مادرت نمیاد؟
چرا میاد ولی مادرشوهرا مدلشون جوریه همه جا سرک میگشن از. اشپزخونه و کابینتا تا کمد دیواری و لباسا و اتاق روی تخت و زیر تخت و مادرشوهر من. که اینجوری حتی خواهر شوهرم میگن خ داداشمونه البته با من یکم رودربایسی دارن ولی کلا عادتشونه تا کمد دیواری و حموم ادمم نگا کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جالبش اینجاس همین مادر شوهرا و دختراشون علاوه بر اینکه خوششون نمیاد وقتی خونه نیستن کسی مخصوصا خانواده شوهراشون بیاد خونشون کلاااااا رنگی روی خانواده شوهرو نه میبینن نه میخوان ک ببینن
عزیزم یبار تو کمدارو شلخته کن و خونه رو تمیز نکن، اون موقع این ماجراها تموم میشه اونا میخوان ازت آت ...
ولی من میخام این عادت از سرشون بیفته برا تمیزی گیر نمیدن چون خودشونم شلخته ان بعد من وسواسم انقد که مرتبم همیشه میگن تو خیلی مرتبی ولی همش میخان بدونن چی داری چی نداری اون مدلی فضولن حتی مادرشوهرم خیلی دوس داره روش پیشگیریمو بدونه تا این حد من و شوهرمم نگفتیم یجور از من بدشم میاد فک کن