2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 69 پست
خونه رو که نمیخوره عزیزم فکر کن مادر خودته یعنی وقتی شوهرت خونه نیست مادرت نمیاد؟

چرا میاد ولی مادرشوهرا مدلشون جوریه همه جا سرک میگشن از. اشپزخونه و کابینتا تا کمد دیواری و لباسا و اتاق روی تخت و زیر تخت و مادرشوهر من. که اینجوری حتی خواهر شوهرم میگن خ داداشمونه البته با من یکم رودربایسی دارن ولی کلا عادتشونه تا کمد دیواری و حموم ادمم نگا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کار زشتیه واقعا که چی میری وارد خونه زندگی طرف میشی😐

بهش بگو اعه مادر جان وقتی هستم بیا چرا بعداز من میای الکی بگو دلم میخواد باشم ببینمتون ،خودم پذیرایی کنم ....

خونه رو که نمیخوره عزیزم فکر کن مادر خودته یعنی وقتی شوهرت خونه نیست مادرت نمیاد؟

مادر من میاد سر میزنه میره چ ربطی داره چون من خونه نیستم ازفرصت استفاده کنه وارد خونه زندگی من بشه

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
میان میمونن خونه من میخورن میخوابن

تو خونت که مواد مخدر نداری، سر بریده نداری که بترسی، بیان.

نمیدونم شما مدت طولانی کجا هستین بدون همسرتون که، اونا میان، شما تنها نرو.

ولی در کل بیان، شما که مشکلی تو خونت نیست، چه کاریه ناراحتی

چرا میاد ولی مادرشوهرا مدلشون جوریه همه جا سرک میگشن از. اشپزخونه و کابینتا تا کمد دیواری و لباسا و ...

عزیزم یبار تو کمدارو شلخته کن و خونه رو تمیز نکن، اون موقع این ماجراها تموم میشه

اونا میخوان ازت آتو بگیرن و تو هم باید بهشون نشون بدی که نظرشون برات مهم نیس

جالبش اینجاس همین مادر شوهرا و دختراشون علاوه بر اینکه خوششون نمیاد وقتی خونه نیستن کسی مخصوصا خانواده شوهراشون  بیاد خونشون کلاااااا رنگی روی خانواده شوهرو نه میبینن نه میخوان ک ببینن

دقیقا از هرچی بدشون میاد همونو سر عروسلشون میارن

وقتی برو بیرون که شوهرت هم بیرون باشه و نتونه بیاد خونتون

خوپیش میاد دیگ ادم کاری باشه ی چند روز بره جایی مراسمی چیزی خوهمیشه که اقایون مرخصی ندارن همراه مون باشن هرجا میریم ممکنه مجبور بشی تنها بری 

همونجایی که دلبر خونه داره..♡
عزیزم یبار تو کمدارو شلخته کن و خونه رو تمیز نکن، اون موقع این ماجراها تموم میشه اونا میخوان ازت آت ...

ولی من میخام این عادت از سرشون بیفته برا تمیزی گیر نمیدن چون خودشونم شلخته ان بعد من وسواسم انقد که مرتبم همیشه میگن تو خیلی مرتبی ولی همش میخان بدونن چی داری چی نداری اون مدلی فضولن حتی مادرشوهرم خیلی دوس داره روش پیشگیریمو بدونه تا این حد من و شوهرمم نگفتیم یجور از من بدشم میاد فک کن

خوپیش میاد دیگ ادم کاری باشه ی چند روز بره جایی مراسمی چیزی خوهمیشه که اقایون مرخصی ندارن همراه مون ...

عزیزم میگم مثلا وقتی که شوهرت سر کاره، تو هم برو بیرو کاراتو انجام بده که کسی خونه نباشه و در رو هم قفل کن