2777
2789
عنوان

۴ماهه عقدم جاری دومیم دعوتم کرده

477 بازدید | 41 پست

بزرگه تو این ۴ماه همش میگه میخام دعوتتون کنم ب شوهرم مادرشوهرم همش اینارو میگه یکی نیس بگه اقا خب نگو مگه مجبوری😂🤦‍♀️

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری بزرگه منم همین بود🤣

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

عزیزم از همین اول خودتو درگیر این چیزا نکن

من نه تو جمعشون زیاد حرف میزنم نه کسی جلوم این حرفا رو بزنه جواب میدم

اگه خودتو قاطی حرفا خاله زنکی نکنی بعده یه مدت روت یه حساب دیگه میکنن

ببین گلم تو شرایط کلی جامعه گذشته از خرج ومخارج.. الان فکرو خیال مردم زیاد شده توقع نداشته باشین بهتره.. اصلا فکرشم نکن دعوت کرد دستش درد نکنه نکردم فدای سرت.. من خودم اینقدر دغدغه فکری دارم میخام عروسمو دعوت کنم اصلا فکروخیال نمیزاره... 

خب شرایطشو نداره همش نگه میخام دعوتتون کنم اینجوری انگار مارو خر فرض کرده

شاید همون مادرشوهرتون تحت فشار میذاره اینم میگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم خانواده همسرم بجز مادرپدرش و خواهرش کسی پاگشام نکرد دست خودم نیس هروقت یادم میافته دلم میگیره از ...

اره خب ادم ناراحت میشه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
منم خانواده همسرم بجز مادرپدرش و خواهرش کسی پاگشام نکرد دست خودم نیس هروقت یادم میافته دلم میگیره از ...

بهتر چرا واستون مهمه؟

شما هم اینجور آتو دارید میتونید قاطی نشید

فامیل شوهر واس ادم فامیل نمیشه

خب شرایطشو نداره همش نگه میخام دعوتتون کنم اینجوری انگار مارو خر فرض کرده

داره نشون میده معذبه دعوت نکرده ولی از رو بدی نیست و شرایطشو نداره

ولی هر کسی با طرز فکر خودش ، برداشتی مقکنه، مثلا شما مثلا میگی ما رو .... فرص کرده

احترام زیاد گذاشتن عیبش همینه، نباید ب بعضیا ارج گذاشت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.