pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4153 عنوان ۴ماهه عقدم جاری دومیم دعوتم کرده 477 بازدید | 41 پست بزرگه تو این ۴ماه همش میگه میخام دعوتتون کنم ب شوهرم مادرشوهرم همش اینارو میگه یکی نیس بگه اقا خب نگو مگه مجبوری😂🤦♀️ ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍 1402/04/31 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56229 شاید شرایط نداره نمیتونه بیاد بگه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
p_shayea عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 5569 جاری بزرگه منم همین بود🤣 یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4153 شاید شرایط نداره نمیتونه بیاد بگه خب شرایطشو نداره همش نگه میخام دعوتتون کنم اینجوری انگار مارو خر فرض کرده ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
بهااااااااااااار عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 8127 منم خانواده همسرم بجز مادرپدرش و خواهرش کسی پاگشام نکرد دست خودم نیس هروقت یادم میافته دلم میگیره از کارشون
پرک777 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1737 عزیزم از همین اول خودتو درگیر این چیزا نکنمن نه تو جمعشون زیاد حرف میزنم نه کسی جلوم این حرفا رو بزنه جواب میدماگه خودتو قاطی حرفا خاله زنکی نکنی بعده یه مدت روت یه حساب دیگه میکنن
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4153 جاری بزرگه منم همین بود🤣 مشکل دارن اینجور ادما ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
tanhavash عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 7657 ببین گلم تو شرایط کلی جامعه گذشته از خرج ومخارج.. الان فکرو خیال مردم زیاد شده توقع نداشته باشین بهتره.. اصلا فکرشم نکن دعوت کرد دستش درد نکنه نکردم فدای سرت.. من خودم اینقدر دغدغه فکری دارم میخام عروسمو دعوت کنم اصلا فکروخیال نمیزاره...
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56229 خب شرایطشو نداره همش نگه میخام دعوتتون کنم اینجوری انگار مارو خر فرض کرده شاید همون مادرشوهرتون تحت فشار میذاره اینم میگه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4153 منم خانواده همسرم بجز مادرپدرش و خواهرش کسی پاگشام نکرد دست خودم نیس هروقت یادم میافته دلم میگیره از ... اره خب ادم ناراحت میشه ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
پرک777 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1737 منم خانواده همسرم بجز مادرپدرش و خواهرش کسی پاگشام نکرد دست خودم نیس هروقت یادم میافته دلم میگیره از ... بهتر چرا واستون مهمه؟شما هم اینجور آتو دارید میتونید قاطی نشیدفامیل شوهر واس ادم فامیل نمیشه
بنیتا۱۳۶۸ عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4232 منم نامزد بودم هیچکدومشون دعوتمون نکردن در صورتی که خانواده ی من موقع پاگشاییمون خانواده ی شوهرمو هم دعوت میکردن خیلی حرص این چیزارو نخورمهم نیست هرکی دعوت کرد برو نکردم نرو
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4153 شاید همون مادرشوهرتون تحت فشار میذاره اینم میگه ن اتفاقن مادرشوهرم اصن کاری باهاش نداره خیلی قبولش داره ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87033 خب شرایطشو نداره همش نگه میخام دعوتتون کنم اینجوری انگار مارو خر فرض کرده داره نشون میده معذبه دعوت نکرده ولی از رو بدی نیست و شرایطشو ندارهولی هر کسی با طرز فکر خودش ، برداشتی مقکنه، مثلا شما مثلا میگی ما رو .... فرص کردهاحترام زیاد گذاشتن عیبش همینه، نباید ب بعضیا ارج گذاشت لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.