2777
2789
عنوان

۴ماهه عقدم جاری دومیم دعوتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 41 پست
چقدر درکتون میکنم حالا باز جای شکرش باقیه پدرشوهذم دعوت کرده بود منو در کل ادم ناراحت میشه برای شما ...

من. اصلا حوصله حاشیه ندارم ولی خانواده همسرم به شددددت اهل حرف و حدیثن پیرم کردن الان خودم عروس دارم حالم خیلی بده نمیدونم چه مدلی رفتار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرمم هروقت یادش میافته حرف شمارومیگن یعنی برادرم منو لایق سفرش ندونس اگه شرایطشو نداشت نیمرو درست ...

هر وقت هر چی سرمون میاد از احترام زیاده

پدر منم همین بودن خیلی کارا واسه خواهر برادراش کرد

سره مراسم ختمش ولی بزور اومدن

خواهر برادری بدرد نخور از همون اول مشخصه

خانم برادر خودم انقدر به برادرم یاد داد خانوادت بدرد نمیخورن فلانن الکی برادرمو با ما دشمن کرد

الان برادرم حتی تو روی خودش وای میسته دیگه مثله اوایل نیست

من دیگه فقط حال خودم  واسم مهمه خیلی راحت ارتباطمو  کم میکنم سره همین خیلی ها حرص میخورن و سعی میکنن از طریق دیگه ازار برسونن😂

من. اصلا حوصله حاشیه ندارم ولی خانواده همسرم به شددددت اهل حرف و حدیثن پیرم کردن الان خودم عروس دارم ...

عه به سلامتی باارزوی خوشبختی

والا همینکه ادم اهل تیکه پروندن و کنایه نباشه بهترین رفتاره

من برعکس مادرشوهرم خیلی خوبه اخلاقش ساکته پشت سر عروسا حرف نمیزنه اگه عروس اشتباهی داشته باشه نادیده میگیره میگه عب نداره هنوز جوونهخودمم به حرفاش رسیدما اخلاقم با هشت سال قبل خیلی تغییر کرده و بعضی رفتارای گذشته که یادم میاد از نادونیم بوده وگرنه عمدی نبوده

هر وقت هر چی سرمون میاد از احترام زیاده پدر منم همین بودن خیلی کارا واسه خواهر برادراش کرد سره مرا ...

اره موافقم با حرفاتون

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

بعضی عروسام کلا خوددرگیری دارن از اول بد بینن

بهترین کارو شما میکنید 😍🌹

عه به سلامتی باارزوی خوشبختی والا همینکه ادم اهل تیکه پروندن و کنایه نباشه بهترین رفتاره من برعکس ...

اره خب اولاش ادم کله ش باد داره بعد اروم میشه. ولی این عقده های فروخورده داره نابودم میکنه

منم خانواده همسرم بجز مادرپدرش و خواهرش کسی پاگشام نکرد دست خودم نیس هروقت یادم میافته دلم میگیره از ...

منم همینطور

حس بی ارزش بودن بهم دست میده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏