2777
2789

سلام..نمیدونم واقعا نمیدونم شکم درسته یا نه😭خداکنه درست نباشه😭😭همین الان گوشیش انتن نمیداد ،رفتم تو تنظیمات یهو دیدم ی سیمکارت دیگه هم رو گوشیشه ولی خاموشه ...منم زدم فعال کردن و روشن شد ،انتن داد فهمیدم روش سیمکارت هس😭حالا بلدم نیستم ..نمیدونم شمارش رو چطور بفهمم!من با اون سیمکارته ،زنگ خودم زدم بوق نمیخورد،تمیدونم چرا...😭اخه چند روز پیش دیدم یکی از همکاراش شماره فرستاده بود و زیرشم نوشته بود فهیمه😭😭😭😭نکنه با اون خطش زنگش میزنه؟!؟😭....فردا میخام با گوشی خودش زنگ فهیمه بزنم ،هیچی هم نگم ،فقط ببینم زنه یا ن!بعد دوباره ی فکر دیگه ای بکنم😭😭خداااایاااااا به حق امام حسین همش اشتباه باشه😭

تیکر بارداری نیست ،تیکر رسیدن به هدفامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

سعی کن هرکاری میکنی ب عواقبشم فکر کن خونسردیتو حفظ کن

با اون شماره سیمکارت ب خودت بزنگ بیوفته برات نگهش دار

ببین توش تلگرامی چیزی نداره برو داخل برنامه و اعلان ورود ب برنامه رو پاک کن زیر نظر بگیر

هنوز که هیچی معلوم نیسسسسس چرا داری خودخوری میکنیییی

انشالله که هییییییچی نباشه ولی صبر کن اگر بود بعد بیا بزن تو سر خودت خواهر :/

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱

فهیمه رو تو گوشی خودت سیو کن.

بعد از تلگرام و ایتا و سروش و... برو ببین کیه

یا مثلا آیدی شو تو پیام های ذخیره شده است سیو کن ، بعد از تو مخاطبین پاکش کن. بعد بزن رو آیدی ببین اسم پروفایلش چیه؟

فهیمه رو تو گوشی خودت سیو کن. بعد از تلگرام و ایتا و سروش و... برو ببین کیه یا مثلا آیدی شو تو پیا ...

زدم هیچی نداش جز وات ،،اینم پروف نداش

عزیزم سعی کن هرکاری میکنی ب عواقبشم فکر کن خونسردیتو حفظ کن با اون شماره سیمکارت ب خودت بزنگ بیوفت ...

اینکارا رو کردم ..فایده نداشت