2777
2789
عنوان

سیمکارت دوم از شوهرم پیدا کردم .بیااییین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 91 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست 

خب 

از بازار اپ همراه من رو روی گوشی همسرت نصب کن

نصب که کردی وارد برنامه بشی اون بالا شماره همسرت هست 

میزنی روش هرچندتا سیمکارت به اسم همسرت باشه 

اونجا شمارش هست میتونی ببینی سیمکارت مخفی بنام خودش هست یانه 

اگه بود که میزنی روی همون شماره میای پایین تر نوشته ریزمکالمات و ریز پیامها یه همچین چیزی 

میری توی این بخش بعد باید تاریخ وارد کنی مثلا از یکماه پیش تا الان بعد تاریخ وارد کردی یه کد میاد واست همین شماره اون کد ۴ رقمی رو وارد میکنی بعد ریز مکالمات با مدت زمان تماس و تاریخش واست میاد 

ولی اگه سیمکارت بنام همسرت نبود باید شماره رو بدونی 

همراه من رو با شماره مخفی نصب کنی و همین مراحل رو طی کنی

و پیامهایی که واسه شوهرت میاد کد و اینارو پاک کنی 

انشالله که چیزی نباشه 😔

والا یهو یادم افتاد شوهر منم سیم‌کارت دوم داره آخه و من اصلا چندین ساله یه نگاه هم نکردم بهش

بخودت استرس نده ولی بیخالم نباش بنظرم

تیکر بارداری نیست ،تیکر رسیدن به هدفامه
خب  از بازار اپ همراه من رو روی گوشی همسرت نصب کن نصب که کردی وارد برنامه بشی اون بالا شماره ...

برم بریزم و بیام ،دعاکن نباشه ...من رفتم

شما این تاپیک ها نیا.😐 بخاطر یه تاپیک داری به شوهرت شک میکنی؟ مگه چیز مشکوکی دیدی ازش؟

نه تا حالا چیز مشکوکی ازش ندیدم شکر خدا 

خیلی وقتا تاپیک خیانت و ... خوندم 

این سری نمی‌دونم چرا یهو یه جوری شدم

که ببینم مرد نباشه یهو فامیلش و مخفف کرده باشن یا چ میدونم هرچیزی ...میخام ببینم مثلا میگه فلان جون ...

فقط مواظب باش

که اگر فهیمه مرد بود شوهرت به عنوان دوست پسر مخفی نبنده  به تو:/

خب  از بازار اپ همراه من رو روی گوشی همسرت نصب کن نصب که کردی وارد برنامه بشی اون بالا شماره ...

همین الان زدم ....فقط یکی سیمکارت اسمشه و اینم همینه ک میدونم ...پس اون برای کیه!؟چیکار کنم حالا ...خداراشکر مال خودش نیس

اخه اگر سر و گوشش بجنبه که راحت شما رمز گوشیشو نداری که سرک بکشی تو گوشیش، گوشیشو رمز میذاره و از خو ...

شاید اینقد بلد هست که سرما شیره بکاله ..منم زیاد کار با گوشی و مخفی کاری اینا بلد نیستم

شاید سیم کارت واسه یکی دیگه است و اینطوری راحت ترعه مخفی کاری بابا جان ...هزارتا فکر میشه کرد که خائن کنی شوهرتورو..

ولی واقعا اینکارا عقلانی نیست ....

مگه شوهرت سر و گوشش می‌جنبد یا با کسی دیدید ؟ 

زندگیت رو بکن و خرابش نکن باباجان