2777
2789
عنوان

سیمکارت دوم از شوهرم پیدا کردم .بیااییین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 91 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید همینجوری سیم‌کارت انداخته 

شوهر منم دو تا سیم‌کارت داره رو گوشیش و شماره رو بهم داده بود ولی من گمش کردم چون هیچوقت زنک نمی‌زنم به اون شمارش 

یکی همراه اول اون یکی ایرانسل که مثلا اگه در دسترس نبود اون یکیو بگیرم 

الان که شما گفتی یادم افتاد که شوهر منم سیم‌کارت دوم داره یعنی منم برم چک کنم ممکنه کسی پیام داده باشه بهش🤔

استرس گرفتم 

واقعا مهم نیست؟؟!؟؟!فک میکنم این حساسیت نباشه ،این تعهده😭

مگه شوهرت باهات بدرفتاری میکنه؟ یا بهت بی محلی میکنه؟ اگه خیانت کنه بالاخره میفهمی کنجکاوی نکن خودت اذیت میشی.مگه حامله نیستی؟ میخوای استرس واضطراب بگیری؟

زدم هیچی نداش جز وات ،،اینم پروف نداش

می دونم کار بدیه ها 😂

ولی خودتو جای مرد بزن بهش پیام بده برای دوستی 

اون موقع معلوم می شه زنه یا مرد

اما مواظب باش شوهرت نفهمه دیگه

شاید همینجوری سیم‌کارت انداخته  شوهر منم دو تا سیم‌کارت داره رو گوشیش و شماره رو بهم داده بود ...

استرس نگییر ....من اینستا همین هکارش و با خودش دیدم همش فیلمای مس.تهج.ن میفرستن برای هم ....بعد تو پیامکم شماره فرستاده ...خیلی ترسیدم

تیکر بارداری نیست ،تیکر رسیدن به هدفامه
چرا با گوشیش به فهیمه زنگ بزنی؟ مطمئنی که شوهرت با فهیمه حرف میزنه؟  در روز چند ساعت شوهرت بی ...

که ببینم مرد نباشه یهو فامیلش و مخفف کرده باشن یا چ میدونم هرچیزی ...میخام ببینم مثلا میگه فلان جون ...و یا ی چیزی تو این مایه ها....واقعا موندم چیکار کنم😭😭از ساعت۱تا حالا دارم هی دستکاری گوشیش میکنم

تیکر بارداری نیست ،تیکر رسیدن به هدفامه