2777
عنوان

کبودی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 124 پست
دقیقا گردن چطور جایی میخوره.من موندم چرا جواب قانع کننده نداد ودید من قهر کردم انگار از خداش بود

خب دیگه مشخص شددواسه جیه

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چرا باید بیاد ت نمایش تو بذازه؟

شاید نمیدونسته کبود شده خودش متوجه نشده 

واسه همینم وقتی خانمش ازش پرسیده جوابی نداده 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

نمبدونم اما من مجردم ولی سمت چپ گردنم حالت کبوده اونم ب خاطر کوبیدن اسباب بازی پسرعمم تو گردنمه

ب این فکر نکرده بودم کسی از این فکرا کنه😅🤦🏻‍♀️

اما قضاوت نکن اگه چیزی دیدی پیگیرش شو اما ی کبودی ن دیگ خدایی... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

دیکه به روت نیار ولی حسابی حواست بهش باشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
دقیقا گردن به هر جایی نمیخوره دوست من نامزد بود گردنش کبود بود میگفت گیر کرده به فرش   &nbs ...

حالا نمیشه به همه گفت دروغ میگی

من یکی از دوستام لبش سوخته بود گفت خورده ب بخاری

بخاری نفتی زمان قدیم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

شاید نمیدونسته کبود شده خودش متوجه نشده  واسه همینم وقتی خانمش ازش پرسیده جوابی نداده

اینم هست..گ خاک ت سر ادم‌خیانتکار

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
دوستمم چند روز پیش یکم قرمز بود گردنش گفت خاروندم قرمز شده  حالا منو مگه با کمربند بزنی ک کبود ...

خوبه ک

من همیشه دستو پام کبوده خودمم نمیفهمم به کجا خورده یا چیشده که اینجوری میشه

ولی کبود شدن گردن رو بعید میدونم از خارش و ضربه و.. باشه😶

خدایا دستمو ول نکن 💙
حالا نمیشه به همه گفت دروغ میگی من یکی از دوستام لبش سوخته بود گفت خورده ب بخاری بخاری نفتی زمان ق ...

این که بعدا خودش گفت خجالت میکشیدم بگم اره کار نامزدم بوده

ولی کلا گردن احتمال کبود شدنش مثل دست و پا زیاد نیست

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
خوبه ک من همیشه دستو پام کبوده خودمم نمیفهمم به کجا خورده یا چیشده که اینجوری میشه ولی کبود شدن گر ...

من آره اگر بخارونم زیاد بنفش مایل به کبود میشه البته بازو و اینام نه گردنم