2789
عنوان

کبودی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5386 بازدید | 124 پست
پس خیلی اذیت شدی😔

سووووووختم و آتیییش گرفتم و  ی سال و شش ماهه دردش مثه یک ساعت پیشه ک جلوم خطبه عقد خوندن .  

اینجا ی 5در صد دردام نوشتم ....  ولی توش پیام نذار گلم نمیخوام ب روز رسانی بشه 

با کار بر لیلون حرف زد

م

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سووووووختم و آتیییش گرفتم و  ی سال و شش ماهه دردش مثه یک ساعت پیشه ک جلوم خطبه عقد خوندن ...

واااای خیلی ناراحت شدم من اگر جای خودت بودم همین رفتارو میکردم کارت درست بوده ولی عزیز دلم علت رفتنش خییلییی ربط داره به اینکه الان باید غصشو بخوری یا نه خودتو نسوزون😔

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای خیلی ناراحت شدم من اگر جای خودت بودم همین رفتارو میکردم کارت درست بوده ولی عزیز دلم علت رفتنش ...

ما همو بغل کردیمو من راهیش  کردم. پلاک اسمشو ک دوست داشتم گردن خودم باشه، دادم هدیه عقدش، علت رفتنش کاملا موجه بود ک آرومی ندارم .  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ما همو بغل کردیمو من راهیش  کردم. پلاک اسمشو ک دوست داشتم گردن خودم باشه، دادم هدیه عقدش، ...

😭😭😭😭😭

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

پریروز دستم کبود بود( مجردم) یکی از اقوام گفت دستت چی شده گفتم خورده به جایی 

بعد فکر کرد شاید من بهم برخورد یا چی گفت آخه من خودم وقتی از خواب می پرم یه قسمت بدنم کبود میشه بخاطر فشار اضافه خون موی رگای یه قسمت از بدن پاره میشه

البته حواست رو بیشتر جمع کن اما کبودی به تنهایی دلیل بددلی نمیشه