2777
2789
عنوان

کبودی گردن

5169 بازدید | 124 پست

بچه ها دارم دیونه میشم چندروز پبش شوهرم از سرکار اومده دیدم یه کم از گردنش کبود بهش گفتم چیزی نگفت منم سرسنگین شدم باهاش اونم کلا دیگه حرف نزد همش میگم کبودی مال بوسیدن من که خودم مطمئنم این کارو نکردم آلان چندروزقهرم باهاش حالم ازش بهم میخوره

نمیدونم حسم میگه با کسی رابطه داشته حتی هیچی نمیگه تا من دلم آروم بشه نمیدونم چیکارکنم 

فقط امروز با تیکه گفت دستم بخاطر فلان چیز کبود شده بگم که نکنیش سوژه

منم اینقدعصبیم نمیتونم عکس العمل نشون بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو ن سوژه نمیکنم کسی ک سوژه خدایی شده 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

نمیشه بخاطر یه کبودی انقدر زود قضاوت کرد.اشتباه کردی گفتی همون موقع.آتو میگرفتی بعد به روش میاوردی الان حساسش کردی

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            

دست با گردن خیلی فرق داره 🥲 ولی منم هیچی ب ذهنم نمیاد که بگم بهت

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چقد بد   

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

دوس دختر داشته؟با کسی درارتباطه؟تو گوشیش چیزای مشکوک دیدی ک شک کردی؟

البته نمیشه گفت گردن خورده به در و کبود شده😂😐ولی بنظرم اگرم کاری کرده بود پنهونش میکرد تا نبینی

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

حق میدم بهت ک نگرانی...منم اگ چیز خاصی ببینم تا فی خالدونشو نفهمم ول نمیکنم

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز