2789
عنوان

کبودی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5386 بازدید | 124 پست
باورکن من ذاتا شکاک نیستم بلکه چیزی یا رفتار مشکوکی کنه وگرنه بیخود سمت شک نمیرم مثلا قبلا ازش سیم ک ...

مطمئن باش ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه

اگه خیانت میکرد تو این چند سال گندش رو میشد

ذهنت رو اروم کن

بعد تو تاپیک قبلی گفتی درون گراس معمولاً درونگرا ها اهل خیانت نیستن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نمیدونم،من خیلی سر عشق و وفاداری حساسم،یعنی حاضرم نون شب نداشته باشم ولی کسی که باهاش زندگی میکنم تع ...

هر موقع بخوای خانوادتو میبینی ... همراه همسرت همه جا میری 

جفتتونم ب هم تعهد دارید 

عزیز من فکر نکن ی زنی رد بوسه بزاره ب گردن شوهرت ،شوهرت همون مهربون و محبت کن تو میموته ...گ نه عزیزم ..    همسرت با همون بوسه 80درصد زندگیش ب هم میریزه.... حتی ب چشمت هم سخت نگاه میکنه چ برسه بخواد بغلت کنه و محبتاش مث قبل باشه،

ولی اینکه ی خون مردگی ببینی بخوای اعتمادت بهش رو زیر سوال ببری یا طعنه بزنی کسی تزو بوسیده یا قسم بدی ک بگو نبوسیده ،منم باشم  لچپجم میگیره  و جواب برعکس بهت میدادم ... منم مامانم  میگه  دستت چرا کبوده  به جا اینکه توضیح بدم ؛باش شوخی میکنم  میگم همون بدتره ک تو ذهنته  همونه 

دیگه همسر تو ک مرده ؛بیشتر بهش بر میخوره مردی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن باش ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه اگه خیانت میکرد تو این چند سال گندش رو میشد ذهنت رو اروم کن ...

امیدوارم

فقط از امام حسین میخوام تو این روزای محرم شوهرم یا هرکسی دیگه اگه خیانت میکنن رسوا عالم بشن

خخخخ نمیدونم بخندم یا گریه کنم نه من،مطمئنم نکردم

اگرهم نکردی بهش یک فرصت دیگه بده واقعا آخه خودت بهتر میدونی شوهرت خیانت کنه با کبودی میاد پیشت هزارتا کلک سوار میکه دکتر دارو نشد چند روز میره گم و گور میشه نمیاد پیشت با اون مارکش.

سلامتی و خوشبختی دخترم
هر موقع بخوای خانوادتو میبینی ... همراه همسرت همه جا میری   جفتتونم ب هم تعهد دارید ...

نمیدونم انشالله که من اشتباه کرده باشم فقط از خدا میخوام ذهنمو آروم کنه چون زندگیمو با هزارتا بدبختی نگه داشتم تمام جونیم رو بخاطر بچه ام دادم الان چیزی ببینم یا باشه تا آخر عمر به خودم فحش میدم

منم هم عقیده هستم. چون هیچ وقت کسی که خیانت میکنه یه کبودی هم گردنش میندازه همه بفهمن؟؟؟ صدرصد خودت ...

ببین دوست من ؛ 

من خودم ی عشقی داشتم  ک از  کوچکترین  چیزهای گذشتش میدونستم تا آخرینش ....   اونجای ک حقیقتش دردم میکرد ،همونجا سفت بغلش میکردم و  دستم  دورش حلقه میکردم ... 

همیشه میگفت نمیدونم  از چیه ک اون موقع  بغلم میکنی .     بهش نگفتم . ولی ته دلم این بود     الان صاحب قلبت خودمم ... الان تو  فقط مال منی ،الان فقط من میتونم ببوسمت ... الان تو کنار منی ... 

چرا باید ناراحته این باشم ک سالها پیش  کی تونسته ببوست .... 

الان استارتر هم یه  ی شَک  ک هیچ چیز قطعی نداره ... ممکنه باعث بشه امشب و فردا هاش  خراب کنه ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه من خودم کلا پیگیر گوشیش نمیشم حوصله ندارم،کلا آدم شکاکی نیستم بلکه چیزی ببینم که حساس بشم اگه کبو ...

اگر اونقدر قوی هستی که در صورت لزوم جدا بشی و پشتوانه داری پیشو بگیر و ببین گوشیشو دستت میده و رمزشو بت میده یا نه اممااااا اگر شرایط جداشون نداری و….. پیشو نگیرو فراموش کن 

به اعصاب خوردیش نمی ارزه و خیلی حرمتا شکستن میشه

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

شکسته

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
ببین دوست من ؛   من خودم ی عشقی داشتم  ک از  کوچکترین  چیزهای گذشتش میدونس ...

عشقت چی شد🥺؟

عشقت چی شد🥺؟

ازدواج کرد . سوختمو و سوووووخت ....   

ازدواج کرد . سوختمو و سوووووخت ....    

چررااا🥺؟؟؟؟

چررااا🥺؟؟؟؟

مجبور شد 

مجبور شد 

پس خیلی اذیت شدی😔

به دکترت بگو شاید دلیل خاصی داره

پوستم خیلی حساسه اگه خیلی یواش هم یه ضربه بهم بخوره سریع کبود میشم دیروز خواهرم داشت شوخی میکرد نیشگونم گرفت اروم الان میبینم سیاه شده جاش حتی مثلا دستمو میخارونم سریع قرمز و خون مرده میشه

خدایا دستمو ول نکن 💙