2789
عنوان

کبودی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5386 بازدید | 124 پست

اسی فکر نکن دارم پز میدما کلی دارم میگم

ده ساله ازدواج کردم هنوز هیچی از شوهرم ندیدم شاید علتش اینه ک زیادی بهش اعتماد دارم و بی اهمیتم سر این موضوع

مثلا حساس نیستم ک ب این زنه چرا اینجوری نگاه کردی یا با این چرا اینجوری حرف زدی

الان خودم ارامش بیشتری دارم تو زندگیم

آخه تو میگی چندساله بهش شک دارم ولی چیزی ندیدم

شاید ذهنیت تو زیادی حساسه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من بودم میگفتم اگر اهل خیانتی اهل زندگی کردن نیستی اول منو طلاق بده بعد برو با کثافت ها بخواب.من حوص ...

ی در صد فکر کن کاملا اشتباه کرده باشی 

فکر نمیکتی زندگیت یخ میشه؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه ک من همیشه دستو پام کبوده خودمم نمیفهمم به کجا خورده یا چیشده که اینجوری میشه ولی کبود شدن گر ...

به دکترت بگو شاید دلیل خاصی داره

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   
اخه عزیزم تا کی هی با شک زندگی کنم بعد جالب اینجا بهم ثابت نمیشه فقط ذهن و روح منه که داره داغون میش ...

ثابت نمیشه چون واقعیت اینه ک خیانتی در کار نیست . 

روحتو آروم کن . امشب از ته دل بغلش کن و  اونجایی ک فکر میکردی رد بوسه کسی باشه رو از ته دل ببوس و اطمینان داشته باش  لبه هیچ کس ب گردن همسرت نرسیده ب جز خودت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به دکترت بگو شاید دلیل خاصی داره

شاید خون بدنش رقیقه یکی از علت زود کبود شدن همینه 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ی در صد فکر کن کاملا اشتباه کرده باشی   فکر نمیکتی زندگیت یخ میشه؟

نمیدونم،من خیلی سر عشق و وفاداری حساسم،یعنی حاضرم نون شب نداشته باشم ولی کسی که باهاش زندگی میکنم تعهد داشته باشه حاضرم جدابشم ولی این چیزارو نبینم حاضرم ۱۰ سال خانوادمو نبینم ولی .....

این کار اشتباهه به نظرم حتی بحثم نکن با آرامش سعی کن سر از کارش دربیاری تا بتونی مدرکی چیزی پیدا کنی ...

نه من خودم کلا پیگیر گوشیش نمیشم حوصله ندارم،کلا آدم شکاکی نیستم بلکه چیزی ببینم که حساس بشم اگه کبودی گردنشو نمیدیدم اصلا پیگیر نیستم

ثابت نمیشه چون واقعیت اینه ک خیانتی در کار نیست .    روحتو آروم کن . امشب از ته دل بغلش ک ...

منم هم عقیده هستم. چون هیچ وقت کسی که خیانت میکنه یه کبودی هم گردنش میندازه همه بفهمن؟؟؟ صدرصد خودت کردی یادت رفته پاشو آماده شو امشب طرف دیگرشو کبود کن

سلامتی و خوشبختی دخترم
اسی فکر نکن دارم پز میدما کلی دارم میگم ده ساله ازدواج کردم هنوز هیچی از شوهرم ندیدم شاید علتش اینه ...

باورکن من ذاتا شکاک نیستم بلکه چیزی یا رفتار مشکوکی کنه وگرنه بیخود سمت شک نمیرم مثلا قبلا ازش سیم کارت مخفی می دیدم،یا تما س مشکوک یا چیز دیگه وگرنه در حالت عادی شک نمیکنم