2789
عنوان

کبودی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5386 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام به بچه مون قسمش بدم میدونم سرش خیلی خیلی حساسه

این کار اشتباهه به نظرم حتی بحثم نکن با آرامش سعی کن سر از کارش دربیاری تا بتونی مدرکی چیزی پیدا کنی،اولین مسئله مهم اینه که رمز گوشیشو میدونی یا ازت پنهان میکنه؟

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
میخوام به بچه مون قسمش بدم میدونم سرش خیلی خیلی حساسه

نکن زشته روش باز میشه میگه فهمید چکار کرد ایندفعه هم همونکار رو انجام میده. بزار ترسش بمونه

سلامتی و خوشبختی دخترم
هم آره هم نه چون آدمی نیست که بهم بی توجه بلشه،محبت خودشم داره ولی ذهن من بازم آروم نمیگیره

ذهنتو آروم کن عزیزم . نگرانیت بی مورده ؛مگر اینکه خلافش ثابت بشع

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هم آره هم نه چون آدمی نیست که بهم بی توجه بلشه،محبت خودشم داره ولی ذهن من بازم آروم نمیگیره

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی مردای شیطون به خانوماشونم زیاد توجه میکنن ولی این برات ملاک نباشه که بگی نه دیگه این شیطونه

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻