2789
عنوان

کبودی گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 5386 بازدید | 124 پست
نمبدونم اما من مجردم ولی سمت چپ گردنم حالت کبوده اونم ب خاطر کوبیدن اسباب بازی پسرعمم تو گردنمه ب ا ...

ببین عزیزم همین چیزای کوچیک باعث میشه من نسبت به زندگیم سرد بشم باورکن از اون روز تاحالا،کلی با خودم خیالبافی کردم 

متأسفانه منم فکرم جای خوبی نمیره 

من پاهام زیاد کبود میشه ولی گردن فرق داره به جایی زده نمیشه بعدشم میگی معلومه  رد مکیدن 🙄

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والا اصلا نزدیم الان که گفتی یادم اومد برا یه بار دیگه حتما میزنم

ی بار دیگه بگو من تو حال خودم نبودم 

ی جای بذار  ببوسم ک مشخص نیس . 

هر چند میدونم سخته  از دهنت بگیره . 

بی خیال هر کی کسیو داره ک دوست داره رد بوسه بذارع براش :؛بذاره . 

تو این دنیا هیییچی لذت بخش تر از بوسیدن کسی ک از ته دل دوسش داری نیس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من گردن شوهرمو کبود کرده بودم بعد مراسم داشتن مردای جوان دستش انداختن .قبلش بمن میگفت حالاچه خاکی بس ...

فقط جای این کامنت خالی بود استارتر ناراحته استرس داره میای پز کبودی گردن شوهرتو میدی

خوبه ک من همیشه دستو پام کبوده خودمم نمیفهمم به کجا خورده یا چیشده که اینجوری میشه ولی کبود شدن گر ...

نمیدونم 

البته ب پوست برمیگرده سفید پوستا زود مشخص میشه‌ هر چی باشه 

ما سیاها  ولی ن 😅😂😂😂

دقیقا گردن چطور جایی میخوره.من موندم چرا جواب قانع کننده نداد ودید من قهر کردم انگار از خداش بود

خب نباید قهر میکردی

حالام اشکال نداره ولی برای راحتی ذهن خودت ازش توضیح بخواه

بهش بگو‌ خودتو بزار جای من اگه یه مردی گردنمو بخوره چ حسی میشی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ببین عزیزم همین چیزای کوچیک باعث میشه من نسبت به زندگیم سرد بشم باورکن از اون روز تاحالا،کلی با خودم ...

اگه ازش چیز دیگ ای دیدی پیگیرش شو خب... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
میخوام قسمش بدم به نظرتون اینکاروبکنم یا نه

قسم دروغ خوردن کار سختی نیست برا خیلیا.... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...