2777
2789
بچتون چه بچه دار بشید چه نه،تک فرزنده ۱۴سال تفاوت سنی! نه همبازین نه همصحبت نه از یه نسل دو دنیای م ...

اره من با خواهرم ۱۳سال با برادرم ۱۶سال تفاوت سنی دارم

من از ی دنیای دیگه ام اونا از ی دنیا  دیگ 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها بزرگ شن ازدواج کنن رابطه انچنانی باهم دیگه ندارن. اکثر ادم ها دوستایی دارن که از برادر خواهر بهشون نزدیک تر پس لزومی نیست حتما برادر خواهر داشته باشه. خودم دوتا برادر دارم و تنها ترینم. 

خوبی یکی اینه که میتونی از هرچیزی بهترین رو براش فراهم کنی و هیچوقت بین بچه هات خواسته یا ناخواسته فرق نمیزاری

اره خیلی بده چون خیلی رو بچت حساس میشی تک فرزندم 17 سالمه پدرم در اومده نمیزارن خودم تجربه کنم فقط ...

من خیلی با دل پسرم راه میام

اعتقادم اینه تا جایی که ممکنه و مضر نیست تجربه کنه

ولی دوری ازش برام جهنمه

از الان برای روزایی که قراره بره خدمت و دانشگاه و شاید مهاجرت کنه غصه میخورم

ولی خب حلوشو نمیگیرم هیچ وقت

خودم به شخصه خیلی خوشحالم خاهر برادر دارم...چون من اخری ام داداشم برای سیسمونی جهاز همیشه پشتم بود خ ...

ایشالا همیشه کنار هم خوش باشین ولی همه اینجوری نیستن بعضی ها حتی با هم دشمن هم هستن ولی با این وضعیت اقتصادی که مردم دارن آدم واقعا می‌ترسه که به بچه دوم فکر کنه

من خیلی با دل پسرم راه میام اعتقادم اینه تا جایی که ممکنه و مضر نیست تجربه کنه ولی دوری ازش برام ج ...

ببین دومی رو هم بیار دختر هم باشه بزرگ شه عصای دستت میشه 

ببین اگ سوادشو داری عصابشو داری پولشو داری حتما بیار 

با اینکه تفاوت سنیش با اولی زیاد میشه ولی خودتم برات سرگرمی میشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺