2777
نمیدونم چرا ولی خب تو ایران تصمیم برای بچه دار شدن خیلی سخته🥲🥲🥲

اینکه درسته،و بیاری هم چون فاصله سنی شون زیاد بدرد هم نمیخورن وتودوره زمونه ای زندگی میکنیم که خواهروبرادرمثل قدیم همو نمیخوان هرکی پی زندگی خودشه ،مگراینکه فقط برادل خودت بیاری 

دارم ازش سوال میکنم میگه خوب نیست میگم چرا،بعدشم شماچراسریع جبهه گرفتی دلیل نمیشه شمادوس نداری عقاید ...

من اتفاقا تحمیل نمیکنم دارم میپرسم.  اخه شما میگی چرا تا حالا بچه نیاوردی.  میگم چرا باید میاورد؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه حوصله و اعصاب بچه نداشته باشه چی😐

درسته که یه سختی هایی داره ولی شیرینی هاش خییییلی خیییلی بیشتره 

اگه برنامه ریزی و مدیریت اعصاب داشته باشیم خیلی راحت تر هم میشه

الان هم که ایشون یه بچه نسبتا بزرگ داره خیلی کمکش دستشه و راحت تر به کاراش میرسه

من اتفاقا تحمیل نمیکنم دارم میپرسم.  اخه شما میگی چرا تا حالا بچه نیاوردی.  میگم چرا باید ...

منم میگم کسی که بچه دوم میخوادچرازودترنیاورداخه الان بدرد هم نمیخورن البته نظرمو گفتم هرکس خودش برازندگیش تصمیم میگیره

منم میگم کسی که بچه دوم میخوادچرازودترنیاورداخه الان بدرد هم نمیخورن البته نظرمو گفتم هرکس خودش براز ...

شاید وضعیت مالی و اعصاب و حوصله شو نداشته.  و الان هم سرگردونه میترسه نیاره و بعد پشیمون بشه

چند وقته همش میگم اگه بعداز صدسال من و باباش بمیریم این خیلی تنها و بیکس میشه

چرا ۱۳سال صبر کردی؟اصلا باید ببینی کی حامله میشی 

🆘🐻 آقا سس ! سس دیگه ! سس کچاپ ! سس گوجه فرنگی ! ماده ی رنگی چیه دیگه 🤣

سلام دوتا چیز بگم خودت میگی میارم

اول اینکه پسرت بزرگ بشه و ازدواج کنه بخوای نخوای پسر شماست و بالاخره یه جورایی عصای دست کمک همراه هررررچی اسمشو میخوای بذاروقتی زن داره و بچه علاوه بر رسیدن به شما و اونا ممکنه پدرنادر همسرشم باید کنارشون باشه پس عملا پنج نفر و باید رسیدگی کنه 

کمر ادم میشکنه یه کار کوچیک براینفر مداااااوم فککندبرا پنج نفر تازه بیشتر نباشن

دوم پسرت بزرگ بشه تازه میفهمه تنهایی چی هست 

هرچقدر دوست و رفیقم داشته باشی جای خواهر و برادر رو نخواااااااهد گرفت شک نکن و از فردا پیگیر باش ان شالله بدون خرج اضافه راحت بتونی بارداربشی