2777
بچتون چه بچه دار بشید چه نه،تک فرزنده ۱۴سال تفاوت سنی! نه همبازین نه همصحبت نه از یه نسل دو دنیای م ...

اره من با خواهرم ۱۳سال با برادرم ۱۶سال تفاوت سنی دارم

من از ی دنیای دیگه ام اونا از ی دنیا  دیگ 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه ها بزرگ شن ازدواج کنن رابطه انچنانی باهم دیگه ندارن. اکثر ادم ها دوستایی دارن که از برادر خواهر بهشون نزدیک تر پس لزومی نیست حتما برادر خواهر داشته باشه. خودم دوتا برادر دارم و تنها ترینم. 

خوبی یکی اینه که میتونی از هرچیزی بهترین رو براش فراهم کنی و هیچوقت بین بچه هات خواسته یا ناخواسته فرق نمیزاری

اره خیلی بده چون خیلی رو بچت حساس میشی تک فرزندم 17 سالمه پدرم در اومده نمیزارن خودم تجربه کنم فقط ...

من خیلی با دل پسرم راه میام

اعتقادم اینه تا جایی که ممکنه و مضر نیست تجربه کنه

ولی دوری ازش برام جهنمه

از الان برای روزایی که قراره بره خدمت و دانشگاه و شاید مهاجرت کنه غصه میخورم

ولی خب حلوشو نمیگیرم هیچ وقت

خودم به شخصه خیلی خوشحالم خاهر برادر دارم...چون من اخری ام داداشم برای سیسمونی جهاز همیشه پشتم بود خ ...

ایشالا همیشه کنار هم خوش باشین ولی همه اینجوری نیستن بعضی ها حتی با هم دشمن هم هستن ولی با این وضعیت اقتصادی که مردم دارن آدم واقعا می‌ترسه که به بچه دوم فکر کنه

من خیلی با دل پسرم راه میام اعتقادم اینه تا جایی که ممکنه و مضر نیست تجربه کنه ولی دوری ازش برام ج ...

ببین دومی رو هم بیار دختر هم باشه بزرگ شه عصای دستت میشه 

ببین اگ سوادشو داری عصابشو داری پولشو داری حتما بیار 

با اینکه تفاوت سنیش با اولی زیاد میشه ولی خودتم برات سرگرمی میشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶