2777
2789
عنوان

خانوادهه

103 بازدید | 11 پست

سلام بچها این وقت شب دچار عذاب وجدانم کردن خواستم از شماها کمک بگیرم من خانوادم افکار سنتی دارن و از بچگی منم اینجوری بزرگ کرذن خصوصا مادرم ،مادر من دلش نمیاد واسه خودش لباس بخره میگ اینا خوبن بابات گناه داره سختشه همیشه تو زندگیش قناعت نه ها ب خودش سختی داده دیقااین صفتش ب منم سرایت کرده از پدر و مادرم دلم نمیاد هیچی بخوام شاید باورتون نشه از کلاس چهارم تا الان ک ۲۰ سالمه پالتو نخریدم فقط با مانتو سر کرذم گاها سالی ی بارم مانتو نمیخرم عید نخریدم مادرم همیشه بعد شام کنار سفره میخوابه راستش من کوچیک تر ک بودم همه کارای خونه رو میکردم اما الان دیگ خسته شدم همسن و سالام و نگاه میکنم فقط برای خودشون تفریح میکنن و عشق و حال من خودم با تلاش خودم بدون هزینه دانشگاه فرهنگیان قبول شدم حقوق دارم مادرم میگ از روزی ک قبول شدی خودت و گم کردی ببین خدا میزنت زمین دوتا بچه ۸ و ۱۲ ساله دیگم داریم توقع ذارن من همش اونا رو سرگرم کنم جواب حرفاشون و ندم دوستان بنظرتون این ک من دلم بخواد برم تفریح و زیاد تو خونه کار نکنم یعنی خودمو گم کردم؟ امروز بعد یک سال ب پدرم گفتم پول بده مانتو بخرم داد زد سرم ندارم منم میخوام با حقوق این ماهم لباس یخرم بنظرتون با این خانواده متوقع چیکار کنم واقعا این ک دلم نخواد بچهای اونا رو نگه دارم و زیاد تو خونه کار نکنم توقع زیادیه تازه بابام میگ من خیلی پدر خوبیم ک گوشیت و نمیشکنم انقد تو گوشی هستی تنهاسرگرمی من فقط گوشبه لطفا راهکار بدین

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون از اول کم توقع بودی عادت کردن ):

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
چون از اول کم توقع بودی عادت کردن ):

حالا اونش عیب نداره این ک میگن خودتو گم کردی... یا ما خیلی خوبیم😂

حالا اونش عیب نداره این ک میگن خودتو گم کردی... یا ما خیلی خوبیم😂

اصلا به حرفاشون توجه نکن هرچی گفت بگو باشه تو خوبی😂

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
خوبه ک مستقل شدی.برا خودت خرج کن واسه خواهر برادراتم لباس بخر

عذاب وجدان گرفتم از این ک میگن خودتو گم کردی راستش

احترام بزرگ تر واجبه من در تمام عمرم جلوی بزرگ ترم سرم رو بالا نگرفتم اون نسل شون با شما فرق داره ولی تا اونجایی که می تونید احترامشون رو نگه دارید تا فرزندان شما هم با شما همین طور برخورد کنند اگه چیزی هم میگن با ملایمت باهاشون حرف بزنید اونها تکرار نمیشن

کاربر آقا
بنظرت من مقصرم

نه من همینو فهمیدم که نباید به خانواده زیاد رو بدی چون بعدش ازت توقع های بی جایی دارن یا اگه مثل قبل ازشون پیروی نکنی میگن تو اخلاقتت اینجور شده بد شدی عوض شدی و..