2789
عنوان

درد عشق💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا چرا کتک

چون اونا مخالفت کردن و من گفتم می‌خوامش شب خواستگاری بیرونم کردن عمم منو برد خونه خودشون 

اونو هم بیرون کردن این همه راه رو دوباره برگشت ۱۷ ساعت راه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
بمیرم عزیزم خودتو ناراحت نکن اگه واقعا میدونی پسر خوبیه فقط باهاش باش 

خدانکنع گلممم❤️ آخه اطراف اونا خیلییی زود ازدواج میکنن همه ی داداش هاش ک حتی یکی دوسال ازش کوچیکترن نامزد دارن جز اون 

باخودم میگم من نباید مانع ازدواجش بشم نباید بخاطر من ازدواج نکنه 

خدانکنع گلممم❤️ آخه اطراف اونا خیلییی زود ازدواج میکنن همه ی داداش هاش ک حتی یکی دوسال ازش کوچیکترن ...

ببخشید اشتباه نوشتم فقط باهاش باش میخواستم بگم فعلا باهاش رابطه داشته باش اکثرا پدرا سخت میگیرن شاید دلیل پدرت این باشه که هیچ شناختی ازش نداره

چون اونا مخالفت کردن و من گفتم می‌خوامش شب خواستگاری بیرونم کردن عمم منو برد خونه خودشون  اونو ...

کاش همینطور ک قلباتون به هم وصله قسمتتون باشه ک بهم برسین بخدا هروقت تاپیکاتو میبینم ناراحت میشم برات حیف این همه عشقی ک بینتونه ولی به ناچار باید ازهم دور باشید

..

منم باعشقم پنج سال تمام تلاش کردیم خانوادش راضی نميشد گف بمون راضيش میکنم مادرش بهم زنگید گف تو بخاطر موقعیت وپول  پسرم باهاش وهيچ خواستگاری نداری وداري  خودتو میچسبونن مانمیخاهیمت  یشب تاصبح نخوابیدم وفکر کردم واشک ریختم وسرماه نشدهبه اولین خاستگارم جواب مثبت دادم عاقلانه باید فکر کرد، ی عمر تو يه خانواده که نمیزارن باشی چطور دوام میوردم، الان که فکر میکنم تصمیم درست را گرفتم

ببخشید اشتباه نوشتم فقط باهاش باش میخواستم بگم فعلا باهاش رابطه داشته باش اکثرا پدرا سخت میگیرن شاید ...

دلیل پدرم اینه ک اصلا خانوادش لاما خیلی متفاوتن فرهنگشون پوششون زبونشون اینکه ازمن کوچیکتره بخاطر سنش کار و خونه و .. ندارع و کلا میگه خانوادش زمین تا آسمون فرق دارن

چون اونا مخالفت کردن و من گفتم می‌خوامش شب خواستگاری بیرونم کردن عمم منو برد خونه خودشون  اونو ...

الهی گلم تاپیکم اولش یادم نی چی نوشتم العان نگاه میکنم زهت میگم حتما نگاه کن اسم کاربری هم که راه حل داده بودم میگم پیداش کن حتکا انجامش بده ایشالله به هم میرسین متنفرم از اینایی که به عشق احترام نمیزارو و فک میکنن اختیار همه چیو دارن و بچه باید با خواست اونا زندگی کنه 😒

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
کاش همینطور ک قلباتون به هم وصله قسمتتون باشه ک بهم برسین بخدا هروقت تاپیکاتو میبینم ناراحت میشم برا ...

قربونت برم من گلم 

من تو زندگیم خیلیییی سختی کشیدم خیلییی پدرم اعتیاد داره هرروز شاهد کتک زدن مامانم توسطش بودم هرروز شاهد خرد شدن خودم توسط اطرافیان بودم و هنوزم هستم یهو این پسر پاگذاشت وسط زندگیم شد دلیل آرامشم 

شب خواستگاریمو از جلو چشم پاک نمیشه ، گریه هام کتک خوردنم 

فوش شنیدنم فقط بخاطر اینکه اونو میخواستم 

اسمش تقریبا یه همچین چیزی بود یه سوال داشتم چون بد داغونم این همه حجم از غم و انده تو قلبم جا نمیشه هی از چشام میزنه بیرن

توی صفحه دومش ی کاربر به نام فریده ۲۷ یه راه داده بود انجام بده الهی مال هم شین

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)