سلام تورو خدااااا راهنماییم کنید کسایی ک منطقی نمیتونید کمکم کنید لطفا چیزی نگید! درگیر ی رابطه عاشقانه چهار ساله ام ک ب دلایل منطقی خانوادم با ازدواجمون مخالفت شدیددد کردن و اصلا راضی نمیشن ( بخاطر راه دور و فرهنگ متفاوت و اینکه از همه لحاظ باما فرق داشتن) من ۲۴ سالمه اون ۲۰ سالشه اره چهار سال ازمن کوچیکتره. میدونم ک هر چند سال دیگ هم باهم باشیم ازدواجمون درست و شدنی نیست . چندبار خواستم کات کنم ولی اون نخواست میگ همچنان صبر کنیم ولی صبر کردن کاری رو درست نمیکنه علاوه بر اینکه دوسش دارم بخاطر سختی های ک کشیده دلم میسوزه و دلم نمیاد تنهاش بزارم کمک کنید بگید چکار کنم تورو خداااا تصمیم درست چیه ؟ من اصلا نمیتونم درست تصمیم بگیرم 🥺💔😓
شما بعد از کات سعی نمیکردید بهش برگردید؟ عشقتون دو طرفه بود
نمیدونم دوطرفه بود یا نه خیلی اذیت شدم اونم یه شهر دیگس نشستم منطقی فک کردم دیدم هیچ آینده ای باهاش ندارم دلو کندم و رفتم اونم همینطور.. چون فقط دعوا داشتیم باهم
آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم فک میکنم رها کردنش شاید بهتر باشه ولی هربار کات میکنم باز بهش برمیگردم باخودم میگم باهم سختیاش ...
عشق دقیقا همینه نمیدونی چی درسته چی غلط فقط منتظر یه معجزه از خدا باش دعا کن نذر کن راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه هرکاری کن در راستا خدا که بشه منم برا ارزوم بیشتر این مشگل تو غیر ممکنه ولی منتظرم خدا معجزه کنه همین و سه ساله منتظر این معجزه نشستم و کلی نذر و دعا
یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
انشالله خیلییی زود مشکلت حل بشه و معجزه خدا رو ببینی🙂❤️
ممنونم از این دعای قشنگت
نذر کردم هرکی سهمی توی براورده شدن ارزوم داره دعایی چیزی برا خوشبختیش نذر کردم وقتی به ارزوم رسیدم ادا کنم العان تو هم شاملشی
ببین توی یکی از تاپیک هام یه روز حالم بد بود یه تاپیک زدم من برا ارزوی خودم زدم یکی فک کرده بو. مسئله عشقیه یه راه داده بود برو نگاه کن شاید مشکلتو حل کرد
یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)