2789
عنوان

درد عشق💔😓

921 بازدید | 89 پست

سلام تورو خدااااا راهنماییم کنید کسایی ک منطقی نمی‌تونید کمکم کنید لطفا چیزی نگید! درگیر ی رابطه عاشقانه چهار ساله ام ک ب دلایل منطقی خانوادم با ازدواجمون مخالفت شدیددد کردن و اصلا راضی نمیشن ( بخاطر راه دور و فرهنگ متفاوت و اینکه از همه لحاظ باما فرق داشتن) من ۲۴ سالمه اون ۲۰ سالشه اره چهار سال ازمن کوچیکتره.  می‌دونم ک هر چند سال دیگ هم باهم باشیم ازدواجمون درست و شدنی نیست . چندبار خواستم کات کنم ولی اون نخواست میگ همچنان صبر کنیم ولی صبر کردن کاری رو درست نمیکنه علاوه بر اینکه دوسش دارم بخاطر سختی های ک کشیده دلم میسوزه و دلم نمیاد تنهاش بزارم کمک کنید بگید چکار کنم تورو خداااا تصمیم درست چیه ؟ من اصلا نمیتونم درست تصمیم بگیرم 🥺💔😓

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبر کردن در رابطه ای که میدونید سرانجامی نداره ضربه به خودتوم و ایشونه. اگه دوستش دارید بگذارید بره دنبال زندگبش و ان شالله که خوشبخت میشن. شرط عشق گاهی گذشتنه. من کشیدم و چشیدم که گفتم. 

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

دل کندن سخته ولی میشه من یه رابطه 4 ساله رو تموم کردم با سختی اولاش خیلی اذیت شدم الان دیگه خدا رو شکر میکنم دیگه نیستش چون آدمی نبود که باهاش خوشبخت بشم بعدشم اصلا با پسری که حتا 1 سال ازت کوچیک تره وارد رابطه نشو یا ازدواج نکن... شوهر باید ازت بزرگتر باشه آقا بالاسر باشه

بعدشم پسرا دیر تر از دخترا به بلوغ عقلی و جنسی میرسن 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

تو شرایط مشابه بودم اما قبل تر درجریان تاپیک هاتون بودم.اختلاف ما دراین حد نبود.

من بابام راضی شد و قرار نشون گذاشتیم اما می دونستم ته دل بابام راضی نیست

تموم کردم رابطه رو

همه چیز از دور قشنگه ته این ازدواج های این مدلی چیزی جز پشیمونی نیست

كاربرجديد نيستم،تبريك نگيدلطفااا🥴❌

من منطقی هستم ولی نه تو عشق 

به نظرم ولش نکن عشق چیزی نی که ۱٠ بار بشه یه بار بیشتر. که نی حالا با کی بشه شانسیع مهم دله که گیر کرده راه دور چه اشکالی داره من مامان و بابام اهل شهر های متفاوت بودن و العان خیلیم خوشبختن و همچنین پدر و مادر رفیقم و کلی مورد دیگه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
تو شرایط مشابه بودم اما قبل تر درجریان تاپیک هاتون بودم.اختلاف ما دراین حد نبود. من بابام راضی شد و ...

چرا وقتی بابات راضی شد تموم کردی؟ 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
صبر کردن در رابطه ای که میدونید سرانجامی نداره ضربه به خودتوم و ایشونه. اگه دوستش دارید بگذارید بره ...

خودمم فک میکنم رها کردنش شاید بهتر باشه ولی هربار کات میکنم باز بهش برمیگردم باخودم میگم باهم سختیاش منم ولش کردم دیگ نمیدونم چی درسته چی غلط 

دل کندن سخته ولی میشه من یه رابطه 4 ساله رو تموم کردم با سختی اولاش خیلی اذیت شدم الان دیگه خدا رو ش ...

شما بعد از کات سعی نمی‌کردید بهش برگردید؟ 

عشقتون دو طرفه بود