سلام تورو خدااااا راهنماییم کنید کسایی ک منطقی نمیتونید کمکم کنید لطفا چیزی نگید! درگیر ی رابطه عاشقانه چهار ساله ام ک ب دلایل منطقی خانوادم با ازدواجمون مخالفت شدیددد کردن و اصلا راضی نمیشن ( بخاطر راه دور و فرهنگ متفاوت و اینکه از همه لحاظ باما فرق داشتن) من ۲۴ سالمه اون ۲۰ سالشه اره چهار سال ازمن کوچیکتره. میدونم ک هر چند سال دیگ هم باهم باشیم ازدواجمون درست و شدنی نیست . چندبار خواستم کات کنم ولی اون نخواست میگ همچنان صبر کنیم ولی صبر کردن کاری رو درست نمیکنه علاوه بر اینکه دوسش دارم بخاطر سختی های ک کشیده دلم میسوزه و دلم نمیاد تنهاش بزارم کمک کنید بگید چکار کنم تورو خداااا تصمیم درست چیه ؟ من اصلا نمیتونم درست تصمیم بگیرم 🥺💔😓
کاملا درکت میکنم با وجود اینکه چیزی ازت نمیدونم ولی گلم خیلی واسه ازدواجت دقت کن ادم مجبور نیست یه جوری ازدواج کنه که بعد یه مدت سختی بکشه و پشیمون بشه نمیگم این اقا پسر خوب نیست شاید خیلیم محترم و نجیب باشه ولی دقت کن راه برگشت نداری خودت برخورد باباتو تعریف کردی که چیکار کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خواهرمم حرف شمارومیزنه کاش حداقل ی پدر داشتم ک پشتم باشه
خداشاهده مقل خواهر خودم دارم راهنماییت میکنم فک کن یه ماه پیشش بودی کم کم واسه هم عادی میشی بعد چجوری به عشق نگا میکنی؟پدرت بعد اینکه مشکل داشتی حمایتت نمیکنه حرفم خیلی تلخه عزیزم ولی واقعیته